Mors dag

Godmorgon på er! Hoppas alla har kommit ihåg att göra något extra fint för sin mamma idag. Själv väckte jag min fina, fina mamma med frukost på sängen och ett presentkort på Beauty & Spa Center som ligger på Lästmakargatan här i Stockholm. Det är en hudterapeutskola egentligen, så alla behandlingar är lite billigare än om man gått till en vanlig salong, men jag tycker de är precis lika professionella och duktiga som alla andra. Ett tips till alla som vill unna sig en vaxning, ansiktsbehandling eller fransfärgning, men vill komma undan lite billigare. :)


Nu ska jag träffa en kompis i stan för lunch i solen, och sen ikväll blir det morsdagsmiddag med mormor och mamma som gäller. Ha en jättehärlig söndag!

Sex and the City 2

Kom nyss hem efter att ha varit och sett Sex and the City 2. Den var... inte riktigt vad jag väntat mig, men helt okej ändå. Men den slog varken den första filmen eller serien. Karaktärerna var lite för dragna till sin spets, skämten kändes ofta lite för påklistrade och filmen gick i princip ut på att driva med islam och den arabiska kulturen i allmänhet. Visst, den var rolig stundtals, och jag som älskar SATC tyckte verkligen att det var kul att se tjejerna igen (och alla kläder!), men handlingen var för spretig och det hela kändes liksom inte genuint. Trist. Så även om jag skulle älska ännu en film tror jag inte att det går att få ut så mycket mer ur SATC-konceptet, det tog stopp här helt enkelt.


Nu lät jag otroligt anti filmen här, men den var verkligen rolig i vissa stunder och jag (och resten av publiken) skrattade högt flera gånger. Det är så kul att gå på bio under premiärhelger tycker jag, alla i publiken är liksom med och busvisslar och garvar och applåderar om vartannat. Och eftersom att det var just premiärhelg fick alla i publiken också en varsin goodiebag med ett nummer av DV Mode, en chokladkaka från Anthon Berg och en flaska Vitamin Guard från Friggs. Det gillas! Nu håller mina ögon på att falla ihop av sig själva, så nu blir det sova som gäller. Sleep tight!

TGIF

Fan vad skönt med fredag! Idag är jag ledig, men istället för att shoppa eller fika har jag plockat vuxenpoäng hela morgonen. Har frivilligt kört två maskiner tvätt, dammsugit hela övervåningen (okej, det var mindre frivilligt), varit ute och sprungit och rensat lite i min garderob. Haha, hur bra är jag på en skala?! Ikväll blir det SATC 2 med några tjejkompisar, ska bli jättekul även om jag bara hört dåliga recensioner. Men SATC är ju liksom ändå alltid SATC, så det blir nog bra ändå.

Nu ska jag sätta mig ner och göra några instuderingsfrågor till mitt genetikprov (bara för att känna mig ännu mer duktig), men vi hörs om ett litet tag. Puss på er!

Studying

Det var länge sen jag lade ner så här mycket tid på att plugga under en vecka; det enda jag gör är i princip att sova, äta och sitta med näsan nertryckt i böckerna, haha. Jobbigt och framför allt sjukt tråkigt, men det kommer förhoppningsvis vara värt det sen när man står där med betygen i handen. Idag hade jag bara en lektion så jag valde att skippa den och istället stanna hemma och plugga till mitt kursprov i spanska som jag har imorgon. Hade hoppats på att kunna ligga ute i solen och plugga verb, men här i Stockholm kan jag ju inte säga att vädret visar sig från sin somrigaste sida direkt... Nä, nu ska jag sätta igång, hörs lite senare!


 Tänk att få vara här istället... Åh London, jag längtar tillbaks!


Monday

Godmorgon! Sitter här och äter frukost och laddar lite inför den här skolveckan. Den kommer bli så jävla jobbig rent ut sagt, har tre kursprov som jag måste få MVG på allihop plus tre inlämningar i NkB och HiB. Något som är lite roligare i alla fall är att vi äntligen bokat hotell till vår NYC-resa! Allt känns liksom lite mer verkligt nu, även fast jag knappt kan fatta att jag ska få åka dit. Vi ska bo nere i TriBeCa på ett superfint hotell som bara ligger ett stenkast från Century21. Hur bra?!


   Fatta att äta frukost till den här utsikten varje morgon!


Lite segt

Är hemskt ledsen att det blivit så dåligt med inlägg de senaste dagarna. Men jag har verkligen inte haft tid för något annat än skola och dans, har inte haft en ledig sekund på hela helgen. Den här veckan har jag dessutom galet mycket plugg, så det kommer förmodligen inte bli så mycket bloggande då heller. Tråkigt men nödvändigt, måste verkligen lägga all tid och energi på skolan nu i slutet när det är så många viktiga och betygsavgörande prov. Men försöker skriva ett inlägg då och då, så ni vet att jag lever :) Ha det så jättebra så länge, puss!

You've got mail


 

Det här är vad jag fick på posten idag! Dels min lilla Canon Ixus (den är verkligen sjukt liten och tunn) och dels mitt körkortstillstånd! Så nu kan jag äntligen börja övningsköra lagligt, haha. Mitt mål är att ta körkort någon gång under nästa sommar, hoppas verkligen att jag lyckas med det. Är ju fortfarande inne på att åka som Au Pair nästa höst, och då är ju körkort ett krav...


Stressar

Fan vilken stressig dag! Vaknade imorse och märkte att jag försovit mig en timme då strömmen hade gått och min väckarklocka därför inte ringt. Stressade iväg till skolan där jag satt fast i några timmar (visst är det surt att vara tvungen att sitta inne när det är drygt 23ºC ute?), stressade sen hem för att hinna slänga i mig lite mat och sen iväg till dansen. Hade uppvisning ett av tre idag, och är verkligen helt slut. Ska lägga mig och dö lite i soffan nu, men visar några roliga saker som kom med posten idag om ett litet tag. Puss!


 Liten bild på vår underbara grupp, snodd från Facebook. Svettiga som fan, men glada i alla fall!


B.U.S-tips

Med värmen kommer de bara benen - och kanske också insikten om att ens ben kanske är en aning för bleka för att visas offentligt. Och alla vet vi ju att solarium ger ökad risk för hudcancer, och dessutom är ganska dyrt. Så därför är brun-utan-sol helt klart the way to go! Men för att få det där perfekta glowet behövs lite förberedelser och knep, så tänkte ge er några av mina bästa tips :)

♥ Använd aldrig samma brun-utan-sol-kräm i ansiktet som på kroppen. Feta bodylotions är aldrig bra att smörja in i ansiktet, de är inte gjorda för den känsliga huden där och täpper till porerna. Jag använder Clarins Multi-Eclat Auto-Bronzant som jag gillar jättemycket. Den är ganska dyr, men den räcker länge och är helt klart värd pengarna.

♥ Om möjligt, tvätta dig inte med tvål precis innan du smörjer in dig. Tvålens låga PH-värde kan nämligen göra att färgen blir ännu mera gulorange, inte precis det resultatet man vill åt...

♥ Som de flesta vet måste man tvätta händerna efter man har smörjt in sig med brun-utan-sol för att undvika fula ränder och fläckar. Men det är inte så kul med likbleka händer heller. Därför kan man hälla lite brun-utan-sol på en pad och stryka på ett tunt lager på handryggen. Inga fläckar och inget kladd - superbra!

♥ Om man lätt får fläckar runt ögonbryn och hårfäste kan man lägga ett lager vaselin precis där, då kan krämen nämligen inte sjunka in i huden.

♥ Och sist men inte minst, det är viktigt att ha en exfolierad, återfuktad hud när brun-utan-solen ska fram. Annars fastnar det lätt mer färg i de torra hudpartierna, och det är ju inte så himla snyggt.


Mina BUS-favoriter - Clarins Multi-Eclat Auto-Bronzant, Dove Summer Glow och solpuder från i.d Bare Minerals

Själv använder jag Dove Summer Glow (en blandning av body lotion och BUS)  på kroppen, då det sällan blir fula ränder och fläckar eftersom man gradvis bygger upp en bränna. Har aldrig varit med om att den färgar av sig på varken lakan eller kläder heller. Kostar bara runt 59:- också har jag för mig, riktigt bra!

Higher and Higher

På tal om skor, så tror jag att jag har ett par klackar jag letat efter länge på gång. De såldes på Nelly förra året och är verkligen riktigt fina, kolafärgade remmar med träklack och platå - precis som jag vill ha det! Har jagat runt halva internet efter dem, och hittade i fredags äntligen en tjej som ville sälja dem i min storlek, i princip oanvända. Ni kan ju gissa om jag blev glad! Hon svarade på mitt första mail där jag bad henne skicka en bild, men sen dess har jag inte hört nåt mer. Så håller tummarna här nu att det bara är strul med hennes internet eller något, för jag vill verkligen ha de här skorna.


Fina va? Klacken är mycket högre än vad det ser ut här, 12 cm tror jag. Tycker det är skitsnyggt med högre klackar än det också, men känner att det räcker med att jag blir 1,90 m i dessa... haha. Flaggstång eller vad?


Lovely

                         
                   Senaste ELLE, iPod, iskall Loka och allt brunare ben - hur mysigt?

Sitter i solen på altanen nu och laddar lite solenergi efter att ha haft Matte B-nationella i fyra timmar. Gick inte sådär superbra, men sen är ju matte mitt absolut sämsta ämne också. Det skönaste är att det är över i alla fall, och eftersom jag inte valt att läsa Matte C i trean så det här var mitt allra sista matteprov på gymnasiet! Hur gick det för er andra som också gjorde det idag?

Canon Ixus 120 IS

 


Har äntligen beställt en kamera! En Canon Ixus 120 IS + minneskort blev det, i svart då de andra färgerna kostade 300:- mer av någon anledning... Hade helst velat ha en Canon Powershot G11 (som alla andra bloggare har, haha), men känner att jag inte riktigt har råd att lägga 6000:- på en kamera för tillfället. Men är superglad ändå, längtar verkligen tills jag får hem den på torsdag! Då blir det lite roligare inlägg kan jag lova, med fler bilder och dagens outfits.


Stress

Kom precis hem efter en helvetestimme i en kokande buss där jag fick trängas med 259079 dagisbarn. Fy fan alltså, alla stod med två millimeters mellanrum och svettades på varandra och försökte suga i sig lite syre. Haha, typiskt mig att börja klaga på värmen nu när jag tjatat om hur kallt det är hela vintern, men det var fan inte kul.

Skulle egentligen varit på genrep med dansen om fem minuter, men eftersom det var såna köer blir jag sen. Så nu måste jag snabbt slänga ihop en sallad eller nåt att äta, packa alla danskläder och sen hoppa på bussen igen. Stress, stress, stress. Kommer hem vid halv tio-tiden, så vi hörs då! Ha en jättehärlig eftermiddag :)


Shorts

Dåligt med uppdatering under gårdagen, men hade verkligen ingen lust att sitta inne när det var sånt fantastiskt väder ute! Blev inga skor köpta igår tyvärr, men ett par jeansshorts och lite andra basplagg fick jag med mig i alla fall. Har aldrig varit ett fan av boyfriend fit när det gäller shorts, men allt var så urplockat i alla affärer att de här var de enda jag hittade i min storlek. Men de kan nog bli fina i sommar ändå, måste bara vänja mig lite. 



Färgen blev inte alls rätt på bilden, de är mycket mindre blå i verkligheten. Och angående den öppna knappen så är det för att den är trasig, haha. Orkade inte laga innan jag tog bilden.


Shoeshopping

Fan vilket underbart väder det är ute idag! Vågar inte riktigt ta på mig kjol med bara ben än (mina ben har fortfarande en lite för vit nyans, haha), men gladiatorskorna åker på i alla fall. Ska in till stan för lite shoeshopping och frappuccino i Kungsträdgården med några tjejkompisar. Mys! Kommer nog inte hem förrän tidigt ikväll, så skriver mer då. Ha en underbar dag i solen! ♥

Sex and the City 2

Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis and Cynthia Nixon at event of Sex and the City 2


Nu har äntligen biljetterna till Sex and the City 2 släppts! Premiären var tydligen torsdagen den 27/5 vilket var lite synd, har nämligen ett prov dagen efter som jag måste plugga till. Men fyra biljetter till fredag kväll är i alla fall bokade! Wiho, ska bli så himla kul! Har sett fram emot den här filmen sjukt länge. Hoppas bara att man inte blir besviken, det skulle på något sätt förstöra serien lite också... Den här kvällen blir inte lika rolig dock, måste låsa in mig och plugga. Har två stora prov plus nationella i Matte B nästa vecka, samtidigt som jag har dansuppvisningar torsdag, fredag, lördag och genrep måndag och tisdag. Stressigt!

Ska ni gå och se SATC 2? Och i så fall, vad har ni för förväntningar på filmen?

Kissie aka Alexandra

Herregud. Kom hem för någon timme sen och satte på Bella & Tyra Show, var ju tvungen att kolla nu när Kissie var med. Och seriöst, vad är felet på Alexandra Nilsson? Hon har alltid hävdat att Kissie är en karaktär, någon hon spelar i bloggen, men så är det fan inte. De har blivit - eller kanske alltid varit - en och samma person. Att hon dessutom sitter och säger att hon blev dittvingad av sin manager är ju bara ren skit, vem fan blir hotad av sin manager till att göra saker? Hon är så otroligt osäker och nervös, vilket man bara för att ge ett par exempel märker på sättet hon konstant snurrar på stolen och skriker "nästa fråga!" eller "det har inte ni att göra med" så fort hon har målat in sig själv i ett hörn. Nej, det är verkligen sorgligt. Att hon är så fruktansvärt osäker att hon måste lägga på en bitchig och rent ut sagt elak fasad för att dölja det. Att hon inte ens själv förstår att hon fullständigt skämmer ut sig inför alla sina bloggläsare, som egentligen är det viktigaste hon har i sitt professionella liv.



Och nu har hon inte ens bloggat något sen programmet sändes. Vad visar det på egentligen? Hoppas för hennes egen skull att hon kan få tillräckligt mycket självkänsla, empati och samvete för att förstå vad hon håller på med, och istället ägna sig åt till exempel sitt tecknande. För det finns ju en vanlig tjej någonstans långt därbakom, som man såg lysa igenom när de började prata om hennes fallenhet för bild och musik. Varför kan inte den tjejen få ta mer plats i bloggen?

Skor, skor och lite mer skor

Har letat som en galning efter ett par snygga gladiatorheels (eller ja, typ med mycket remmar) i tan eller cognac i några veckor nu. Har nästan bara svarta klackar och vill verkligen jättegärna ha ett par bruna till Rhodos. Gärna lite chunky med en fin konformad klack i trä och lite platå. Men jag hittar ju INGENTING. Eller visst har jag hittat en del, men allt är antingen för dyrt eller slut i min storlek... Och inga av dem är sådär heeelt perfekta ;)

 
Så jag undrar nu, är det någon som har sett något par skor typ de ovan som kostar runt femhundralappen? Eller bara något ställe där det går att hitta fina skor överlag? Nätbutik eller vanlig affär spelar ingen roll. Skulle verkligen vara jättetacksam för alla tips för jag är sjukt trött på att leta nu.

Sentado a mi computadora

Sitter uppe i pappas lägenhet nu och skriver från min (!!!) dator. Den fick ett virus för några veckor sen kan jag ju tillägga för er som missat den otroligt viktiga informationen, haha. All musik och de flesta av mina bilder är kvar, men alla skolarbeten som jag gjort sen i åttan var borta. Inklusive fyra stycken A4 med instuderingsfrågor till ett prov som jag har snart. Så nu måste jag lägga typ tio timmar på att göra om alla, fy fan...



Har gjort Coopertestet idag i alla fall, och förbättrade mitt resultat med en och en halv minut från förra året! Sprang på tolv minuter prick nu. Så det är jag i alla fall nöjd med, även om mina lårmuskler är helt döda för tillfället. Nu ska jag duscha och sen möta upp L för en fika i stan. Efter det åker jag hem till S för att sova över, ska prova ut en massa scenkläder till dansen imorgon vilket ska bli riktigt kul. Vi hörs förhoppningsvis senare idag, annars imorgon eftermiddag. Ha det super, puss!

Update: Okej, av någon anledning funkar Bluetoothen fortfarande inte, så det blir tyvärr inga bilder idag heller. Skittrist med en blogg utan bilder, jag vet, men ska försöka fixa så snabbt jag bara kan! Ni får en på Lauren och Lo så länge.

Sunny day

Gud vilken härlig dag det har varit idag, soligt och faktiskt rätt varmt jämfört med igår i alla fall. Har gått omkring i stan i typ tio timmar med min klass och lyssnat på redovisningar om olika husområden, så har kanske fått lite färg till och med. Ett område som jag blev helt kär i var Röda Bergen i Vasastan, var så sjukt mysigt där. I innerstan men fortfarande lite lagom lugnt, med riktigt fina tjugotalshus. Skulle verkligen kunna tänka mig att bo där när jag flyttar hemifrån, måste bara skrapa ihop ett par miljoner först, haha.

Hur som helst, har precis ätit jättegod middag (plockmat bestående av parmaskinka, mozzarella, vitlöksbröd, skaldjur och en massa grönsaker) och nu ska jag vara sådär jobbigt hurtig och gå ut och springa i skogen. Har Coopertest imorgon och ska se ungefär hur snabbt jag klarar de 2,4 kilometerna man ska springa. Hörs när jag har kommit tillbaka, puss!


News

H&M hade fått in lite nytt märkte jag när jag kikade in på hemsidan för ett tag sen. Kul! Får verkligen sommarkänslor av alltihop, och de blir ju inte mindre av det faktum att det faktiskt är riktigt varmt ute idag (även fast det är rätt sorgligt att jag tycker 10ºC i maj är varmt...) Det här är mina favoriter, vilka är era?



Förresten, någon som vet när den här khakiklänningen kommer in i butik? Vill verkligen ha den på Rhodos i sommar, och matcha med tanfärgade klackar och guldsmycken. Hur fint!?


Klagar lite

Alltså, vad fan är felet med vädret egentligen? Här är man glad för att det äntligen blivit maj, och så går man ut och så är det typ istid igen. Läste också på någon löpsedel att det ska bli 25-30°C i Finland i helgen, men att den varmluften TYVÄRR precis hoppar över Sverige. Vad fan är det liksom!? Jag vill också ligga och sola mitt bleka ansikte! Haha, känner mig som en tant som sitter här och klagar på vädret, men vafan, nu är det väl dags för lite sommar?

Anyhow, tråkig uppdatering idag, men jag har varit tvungen att plugga sönder. Men jag lovar att slänga in ett par inlägg imorgon på förmiddagen då jag inte börjar förrän 14:00! Nu blir det sova som gäller, sleep tight ♥

Jag ska till...

 

 ... NEW YORK! Mamma och jag bokade precis biljetterna, 2:a september åker vi och är borta i sex dagar. Är så sjuuuuuuukt lycklig just nu, NYC har varit mitt drömresemål alla kategorier sen några år tillbaks. Kan inte sätta fingret på varför, det är bara nåt med atmosfären som verkar helt underbart. Och sen att kunna se alla Sex and the City- och Gossip Girl-hotspots, gå promenader i Central Park och the Village, åka upp i Empire State Building och framför allt all shopping lockar ju också såklart, haha. Kommer nog inte ha så mycket pengar när jag är där dock eftersom jag inte kommer hinna jobba så mycket i sommar, men ändå. Hur fantastiskt? Hoppas bara att dollarn hinner sjunka under sjukronorsstrecket innan vi åker, det skulle vara ännu mer fantastiskt.

Up and going

Låg helt död hela dagen igår, men nu känner jag mig nästan frisk igen. Skönt, även om jag har en hel hög med plugg (och olästa blogginlägg) att ta igen nu. Jag har så himla mycket i skolan just nu, innan jag slutar skolan om en månad har jag kursprov i nästan alla ämnen, en ångestredovisning på 30 (!) minuter i ShB, två inlämningar i fotografisk bild, nationella i MaB, ett NkB-prov samt ett gigantiskt och betygsavgörande prov i HiB. Fyfan, får ångest bara av att tänka på det.



Men det är i alla fall exakt en enda liten månad kvar tills vi sitter på planet till Rhodos i alla fall, det gör allting ganska mycket lättare kan jag säga. Plus en annan rolig grej som jag och mami håller på med just nu, berättar snart...

Sjuk

Återigen förlåååt för min dåliga uppdatering, men jag är superförkyld med feber och allt - IGEN. Så jävla trött på att vara sjuk nu! Släpade mig bara upp ur sängen för att åka och göra nationella i Engelska B idag, vilket jag ändå måste säga gick rätt bra med tanke på mitt tillstånd. Ska gå och lägga mig nu för jag är helt död, men ville bara informera er om anledningen till att det blir ännu färre inlägg än vanligt, haha. Hoppas ni får en rolig kväll i alla fall!

Skola en masse

Har haft massor med plugg hela den här veckan och speciellt idag, så det har tyvärr bloggen blivit lidande av. Trots att jag är så himla skoltrött försöker jag verkligen kämpa in i det sista nu, vill gå ut med samma betyg som i ettan (alla MVG utom ett VG i Matte A.) Ligger dock lite osäkert till i både Spanska steg 4, Samhällskunskap och Matte B, så måste verkligen plugga ihjäl mig nu de sista veckorna. Jobbigt som fan, men försöker tänka att det kommer vara värt det sen när jag tar studenten med ett snitt som förhoppningsvis kommer ligga över 18. 



Har i alla fall unnat mig lite nätshopping idag. Blev en bikini och en klänning från H&M. Gillar verkligen bandeaumodellen men tycker den sitter så himla konstigt på mig, men hittade nu denna med formpressade kupor som jag hoppas passar bättre. Klänningen är från Garden Collection, hann precis snappa upp den innan alla tog slut! Leverans vecka 22 dock, vilket känns lite trist.

Nu blir det sängen för min del, ska upp tidigt imorgon. Sleep tight!


Eyebrow threading


Jag ska aldrig mer noppa ett enda litet strå på mina ögonbryn! Jag hade hört om threading förut, men fattade aldrig riktigt hur det gick till och trodde att det var något som bara proffs kunde göra. Men så fel jag hade! Satt och kollade runt lite på Youtube när jag snubblade över en threadingvideo - och det var ju hur lätt som helst. Provade på mig själv nu och det är verkligen helt fantastiskt. Man får bort alla små fjun och tjockare hårstrån på bara några sekunder, till skillnad från den evighet som i alla fall jag brukar få tillbringa med pincetten. Prova säger jag bara!

Morning

Åh det är omänskligt att vara uppe så här tidigt. Går runt som en zombie och ger bara ifrån mig små ljud om någon pratar med mig. Fyfan. Meningen med det här inlägget skulle egentligen vara en dagens outfit, men då min mobilsladd vägrar samarbeta med mig blir det ingen sådan. Brukar använda Bluetooth i vanliga fall, men nu är ju min kära laptop trasig... Anyway, nu ska jag springa till bussen, tillbringa några onödiga timmar i skolan, åka till gymmet och sen åka hem och plugga. Spännande dag! Haha, är alldeles för trött för att skriva nu egentligen, blandar bara ihop alla ord känner jag. Men vi hörs senare i eftermiddag, ha en fin dag!


Tips!



Kollade runt lite på HM.com
på mattelektionen (haha vadå), och såg att den här otroligt eftertraktade klänningen kommit in igen på Shop Online! Finns kvar i 34, 36 och 38 just nu, men om ni vill ha den ska ni nog slå till på en gång, den lär ta slut riktigt snabbt. Tycker själv att den är sjukt fin, men vet inte riktigt när jag skulle använda den. På stranden? Nä, det blir nog ingen beställning för mig, men tips till er andra som gått och suktat!


Jupe et chandail


Så himla härligt väder idag! Tog en rejäl sovmorgon i morse, och efter det har jag bara legat ute på altanen och läst Da Vinci-koden hela dagen. Har fått lite färg faktiskt, även om det mest yttrar sig som prickar i både ansiktet och på armar och ben. Vill ju bli brun, inte fräknig!

Här kommer i alla fall det jag shoppade i torsdags - bättre sent än aldrig, eller hur? Den marinblå/creme-randiga tröjan är från Zara, där jag även köpte en volangkjol med en grov dragkedja på baksidan. Den fick dock åka tillbaks till affären i fredags då jag upptäckte att den var trasig, och det inte fanns några fler exemplar i min storlek. Trist! Den andra puffiga, orangeröda drömmen är från H&M Trend. Tycker verkligen att den är otroligt fin, men vet inte om den kanske är på gränsen till att vara för flickig och för vippig. Vad tycker ni, keeper eller inte?

Valborg

Åh är helt död idag! Var rätt otaggad på att gå ut igår, speciellt då jag inte gillar Valborg så mycket, men det lockade inte så mycket att sitta hemma en fredag heller så jag släpade mig iväg. Åt först middag med några av mina tjejkompisar, och sen drog vi till en fest där jag stötte på en massa människor som jag inte träffat på flera år, var riktigt kul. Gick hem sen vid fyra kanske, och så kollapsade vi tre stycken i M:s lilla 105-säng. Typ trettio centimeter var att ligga på alltså. Behöver kanske inte tillägga att jag inte sovit så jättebra.

Vet att jag lovade att visa kläderna från Zara idag förresten (eller det blev bara ett klädesplagg nu eftersom kjolen jag köpte fick åka tillbaka då dragkedjan var trasig), men jag är så himla trött just nu att jag bara tänker gå och dö lite i min säng. Imorgon ska jag visa det plus lite annan shopping, lovar! Vad gjorde ni igår förresten?

RSS 2.0