The Hills


Jag gillar verkligen The Hills (min bästa guilty pleasure-serie) och tycker det är skitkul att nya säsongen har premiär snart. Detta ska tydligen bli den allra sista säsongen någonsin också; vilket känns tråkigt men egentligen är lika bra, allt börjar spåra ur lite för mycket nu tycker jag. Men det ska bli spännande att se i alla fall. Mycket drama verkar det vara!

Något som jag verkligen reagerade på i trailern var dock Heidis utseende. Har ju sett och läst om hennes operationer i massor med tidningar och bloggar, men att höra hennes gamla vanliga röst från en liten mini-Donatella var verkligen sorgligt. Vill bara ge henne en kram, fy fan att vara så fruktansvärt osäker att man känner sig tvungen att göra något sådant.


Studying

Ledsen för så lite bloggande, men jag drunknar verkligen i plugg här. Måste råplugga både idag och imorgon kväll, men sen är jag freeee! Hur som helst kommer det inte bli så mycket inlägg eftersom jag verkligen måste koncentrera mig på pluggandet, behöver verkligen få bra betyg på alla de arbeten jag håller på med. Lägger in en liten lista här i alla fall som jag snodde av söta Cassandra. Ta den gärna ni med!

Kvällens humör: Sjukt uttråkad och rastlös, kan inte säga att det jag gör är det mest spännande någonsin.
Kvällens mående: Trött och seg!
Kvällens borde: Plugga bättre! Har suttit och stirrat på dataskärmen nu sen jag kom hem klockan fyra, men har inte skrivit mycket mer än ett halvt A4. Way to go!
Kvällens frisyr: Plattat i en tofs.
Kvällens smink: i.d-foundation, bronzer, mascara, ögonbrynspenna, vit inliner.
Kvällens klädsel: Svarta treggings, Topshopkofta och slappt linne. Skinnjacka.
Kvällens planer: Plugga, prommis med E och sen sova.
Kvällens vill ha: En färdig MVG-uppsats som ligger framför mig och en superfin tunika från Twist&Tango som jag spanat in.
Kvällens fundering: Vad packa till London!? Alla som känner mig vet att jag är överlägset sämst på att packa, och alltid släpar med mig tio kilo mer än vad jag behöver.
Kvällens beroende: Socker
Kvällens tråkigaste: Eh uppsatsen. Och mitt naturkunskapsprov på könssjukdomar och attraktion som jag har imorgon. Visste ni att man anses mer attraktiv om man har stor mun? Det visar typ att man är fertil eller nåt haha.
Kvällens längtan: Loooov och London!
Kvällens superlängtan: Rhodos, Sommar 2010, min 18-årsdag, mitt körkort. Studenten! Och mitt år som Au-Pair. Haha fan vad mycket jag längtar efter.
Kvällens låt: INGEN, insåg igår att jag inte kan plugga och lyssna på musik samtidigt.

LONDON!


Det blir en Londonweekend för mig på påsklovet, bokade nu i förmiddags. Hurra! Skulle bli jätteglad om ni som varit där kunde ge mig några tips. Vart ska man shoppa (är glad att jag åker med SAS och får ha 28 kg bagagevikt, haha.) Är det värt att besöka sevärdheter som Madame Tussauds och London Eye? Vart ska man äta, och vart ska man inte äta? Hur funkar kollektivtrafiken? Såna saker, allt ni kan komma på!

Fina fjärilsringarna

Gillar verkligen denna fjärilsring från H&M. Tänk på brunbrända fingar till en skir tunika i sommar! Tyvärr är de helt slut överallt, och jag har verkligen finkammat de flesta H&M i city. Funderar på att beställa från hemsidan, men då är det ju den där dumma regeln om att man måste beställa för minst 200:- eller vad det är. Plus att den inte levereras förrän i slutet av maj. Hm. Någon som sett dem på någon H&M i eller runt omkring Stockholm? Skulle vara jättetacksam för lite hjälp.

Bild lånad från Engla. Finns även i silver.


A bad, bad blogger

Fy vilken dålig bloggerska jag är, jag som hade mål på två-tre inlägg om dagen. Men det är för mycket plugg nu helt enkelt, har en 5 A4-sidor lång uppsats i Internationella Relationer att skriva, ett Naturkunskap B-prov, en spanskaläxa och två bildanalyser - allt tills på torsdag. Joy. Har i alla fall unnat mig att kolla på Svenska Hollywoodfruar, mest för att jag älskar Maria Montazami så mycket. Min idol!

License here I come!

Äntligen funkar internet igen! Av någon konstig anledning har jag kunnat gå in på alla sidor utom just bloggar, då har det bara stängt ner sig direkt. Stört. Men men, har inte gjort så mycket värt att skriva om i helgen ändå. Våffelbrunch idag med faster och lillkusinen, och sen tre och en halv timmes seg handledarutbildning på körskolan. Men nu är det i alla fall bara ett par blanketter som behöver bli ifyllda och ett syntest som måste bli gjort, och sen kan jag börja övningsköra! Ska bli skitkul, men är lite nervös för alla andra som kör ute på vägarna samtidigt, misstänker att jag kommer utgöra lite av en trafikfara... haha.

Fick världens tjockaste mapp med häften och böcker och broschyrer i, och det var ändå bara grunderna! Kommer ta fem år innan jag får det här körkortet...

Sample Sale

Äntligen freeedag! Ska till skolan nu för en enda lektion som slutar klockan tolv, och efter det blir det stan med några vänner. Ska fika, springa förbi Kulturhuset för att göra en skoluppgift och sen till Thomas Sabo-butiken. Ska också försöka hinna förbi en Hanky Panky Sample Sale som är idag och imorgon på Wallingatan 12 (ligger ungefär 50 meter från Drottninggatan.) Tips till alla er som bor i Stockholm! Men nu måste jag rusa. Kram på er!

Shoppingkväll


Ikväll har jag varit på Elle-eventet på Topshop tillsammans med mina två M. Var jättetrevligt, (inte riktigt lika trevligt som förra året då man fick vin också haha) det bjöds på 20% rabatt på allt, choklad och färsk frukt. I like! Provade mig igenom typ hela Topshops sortiment, men det blev bara lite underkläder och ett kort linne (Rhodos!) till slut eftersom jag försöker spara pengar till den eventuella Londonresan i påsk. Nu blir det hur som helst sängen för mig, är sjukt trött. Natti! ♥

The City


Idag har varit en sån där dag där allt bara går fel, så tänker faktiskt skita i alla måsten och bara gå och lägga mig nu så att inget mer dåligt hinner hända. Läste i alla fall att säsong två av favoriten The City börjar sändas 27:e april (i USA då, men det går ju att kolla på mtv.com.) Spännande! Något bra med den här dagen i alla fall.

Vår!?

Idag längtar jag verkligen efter vår. Sitta på uteserveringar, äta Montis-sorbet under körsbärsblommorna i Kungsträdgården, ha på sig ballerinas och klänning utan strumpbyxor. Gå runt i solglasögon och solblekt hår, ligga och bli brun på en brännhet altan på eftermiddagarna och bara känna att det luktar vår.

Kollaget är förresten gjort på Polyvore, en sida som jag lånat lite bilder av tidigare men aldrig gjort kollage på förut. Provade nu alldeles nyss, och det var både kul och smidigt, går mycket snabbare än att sitta och pilla i Photoshop (även om friläggningen inte är den bästa...) och man har miljontals bilder att välja mellan. Har man lite mer tid än vad jag hade nu så kan man verkligen få till hur fina som helst, plus att man kan få en massa inspiration från andra. Gå in och kolla! Själv ska jag fortsätta skriva om genderteorin...


Dagens klädsel

Är så trött att jag kan spy på orden "dagens outfit", så det fick bli ett alternativ idag, haha. Inte för att det var så mycket att visa upp i och för sig, kan ju inte säga att måndagmornar är tiden då jag känner mig som mest inspirerad... Men men, enkelt och bekvämt fick det bli idag. Sitter och pluggar nu inför ett seminarium om Kosovokriget ur ett realistiskt/konstruktivistiskt perspektiv, och efter det ska jag gå på ett par lektioner och sedan förhoppningsvis in till stan om jag hinner för att köpa ett par Thomas Sabo-berlocker.

Hur som helst så har jag på mig en blus från Odd Molly, jeans från Gina Tricot, skinnjacka
från H&M, skor från Converse och smycken från Betties Galleria, Thomas Sabo och Bijou Brigitte. Det var otroligt länge sen jag hade jeans på nu när jag tänker efter, jag som var en riktig jeanstjej innan jag började gymnasiet.



London?


Pratade precis med papi
och han sa att vi eventuellt skulle till London en weekend på påsklovet! Wiho! Har aldrig besökt någon "riktig" storstad (då tänker jag typ Paris, New York, London, Rom...) utan mest turistorter, så det skulle jag verkligen tycka var superkul. Shoppa billigt på New Look, COS och Primark lockar ju också såklart, även om jag inte har så mycket pengar att shoppa för i och med Rhodosresan... Ah, fingers crossed att det här blir av nu!


Thomas Sabo Charm Club


Jag har länge tyckt att Thomas Sabos berlockarmband är himla fina, så jag slog faktiskt till på ett i förra veckan. Märkte dock nu att jag lyckats köpa storlek Medium vilket var lite surt då jag har väldigt smala handleder, och det går inte att byta heller eftersom jag redan använt det en hel del. Men men, det är väl inte hela världen. Så nu återstår det bara att fundera ut vilka berlocker jag ska satsa på. Det finns ju så otroligt många fina! Vet inte om jag ska hålla mig till en färgskala eller bara ha ett mishmash av en massa olika nyanser och material. Just nu är jag inne på ljusrosa, svart och silver, typ de ovan. Vilka skulle ni välja?

 


Hungover


Åh fyfan, idag har man verkligen mått som man förtjänar. Men jag har haft superkul, så det var det värt! Har sovit alldeles för få timmar så tänkte gå och lägga mig nu (ja, klockan elva på en lördag!) innan mina ögon faller ihop av sig själva. Tänkte bara tala om att jag levde, haha.

Cruiseee


Nu i eftermiddag lämnar jag och tjejerna Sverige för ett par dagar för att åka på kryssning till Helsingfors! Lite halvsunk med kryssning kanske haha, men hey, lite party och Helsingforsshopping är ju aldrig fel. Hela Alexandersgatan, Forum och Stockmann måste hinnas med! Hörs på lördag, om jag över huvud taget kan röra mig då vill säga... haha. Ha det så bra!

Shopping

Skulle visa kläderna jag köpte i söndags tänkte jag. :) Den puderrosa volangtunikan och den marinblå/vitrandiga bodyn är från Gina Tricot och fejkskinnjackan i mc-modell från H&M Divided. Väldigt mycket snyggare i verkligheten dock måste jag säga, och ett riktigt kap då jag bara behövde betala 199:- för den! Köpte ett par jeans idag också när jag var inne och strosade i stan i solen med M och H, "Kenzajeansen" från Gina Tricot, supersköna och snygga med massor av stretch. Me like!

Haha mitt hår ser ju inte lite risigt/orange ut, men det bjuder jag på!


Sunday

Har verkligen haft en supermysig söndagsförmiddag, suttit ute på P:s balkong i flera timmar i bara shorts och linne utan att frysa det minsta. En miljon nya fräknar har dykt upp till följd av detta såklart, men det var det så värt. Så jäkla härligt med lite vår! Shoppat lite har jag också hunnit med på vägen hem, ska visa alltihop sen när systemkameran laddat klart. Nu ska jag ut och njuta lite till innan det blir kväll och dags att åka och träna. Ut i solen med er också om ni inte redan är det, man får helt enkelt inte sitta inne en sån här dag!

 


Levererat

Fick mina kläder från Nelly idag, 4 arbetsdagar tog det vilket ändå inte var så farligt länge. Dock hade de packat ner French Connection-teen i XS när jag nästan är helt hundra på att jag beställde S. Men men, den satt bra så det spelar väl egentligen ingen större roll. Omöjligt att fota med min crappy mobilkamera nu när det är mörkt ute (måste verkligen köpa en kamera snart), men kan visa er kläderna imorgon om det är någon som är intresserad :) Nu måste jag plugga så lär inte hinna skriva något mer idag, men ni får ha en fin tisdagskväll!

82nd Academy Awards


Oscarsgalan igår, men orkade inte stanna uppe och kolla då det var skola och en massa annat dan efter. Har plöjt igenom alla klänningsbilder nu på kvällen i alla fall, och kan inte säga att det var så mycket jag föll för. Men finast var helt klart Rachel McAdams i sin akvarelliga (är det ett ord?) Elie Saab! Cameron Diaz var sådär glammigt old Hollywood-snygg i Oscar de la Renta, och Vera Farmiga stack ut i sin galna Marchesa. Är sjukt trött nu så ska nog ta och lägga mig, ska bara anmäla mig till en handledarkurs (för övningskörning) först. Måste börja snart! Puss och godnatt på er

Update

Jag hatar de här söndagskvällarna i slutet på lov då man vänt på dygnet helt och somnar typ två timmar innan man måste gå upp. Söndagsångest på hög nivå! Men har haft mysiga sista lovdagar i alla fall, tjejkväll med middag, vin och mina tre fina M lördags, och sushilunch och träning idag.

Nu sitter jag och kollar på de första säsongerna av Desperate Housewives, och dreglar lite över Gabrielles gardener i väntan på att bli trött. Vill också ha en bar överkropp i min trädgård!

Workin' it


Nu blir det träning med M, vi ska köra elliptical tills vi dör. Nu fan ska konditionen tillbaks! Det blir ingen california sun för vår del, men lite svensk vintersol i alla fall. Hörs senare i eftermiddag!

Bikini bikini

Ahhh, så snygga! Kommer ihåg att jag såg de här på någon blogg för ett par månader sen, men trodde att de var från något tidigare år eller något så blev riktigt glad nu när jag såg dem på H&M:s hemsida. Gillar dock inte den rosa färgen helt, men det kanske bara är på bilden den ser så grisrosa ut. Vill ha hur som helst! Från H&M som sagt, 129:- för bandeauöverdelen och 99:- för underdelen. Men slut i 34 i båda färgerna såklart. Fan!

Wednesday

Har verkligen haft en mysig onsdag, suttit hemma hos E med henne och M och fikat och pratat om verkligen allt hela eftermiddagen. Lite bästa kompis-tid som jag verkligen behövde, har känt mig lite nere på senaste tiden. Är så glad att jag har så fina vänner som jag verkligen kan prata om allt med, och bara vara precis mig själv. 

Har beställt ett par plagg från Nelly nu på kvällen också (sisådär en halvtimme innan de fraktfria dagarna tog slut, är som alltid ute i god tid!) Blev en grå Palette Sweat Top från Vila och en rosa Promenade Plains tee från French Connection. Glöm förresten inte att skriva in koden STUDENT när ni beställer från Nelly, då får ni med giltigt CSN-kort 10% på allt, alltid.

Waiting for this moment to be free

Just nu känns det som att jag bara går omkring och väntar. Längtar. På att vintern ska ta slut, att min vinterbleka hud ska sluta vara så himla... vinterblek. Att komma iväg till Rhodos och ha så jävla galet roligt. Längtar till att ta studenten med ett snitt över 18,0, och stå på ett lastbilsflak och skrika mig hes. Till att lämna trygga Stockholm och flyga över Atlanten till USA. Längtar till jag funderat ut vad jag vill med mitt liv, vad jag vill utbilda mig till och arbeta med. Rätat ut alla frågetecken. Längtar till jag hittar personen som bara är helt rätt för mig.

Just nu känns det som att jag bara går omkring och fördriver tid i väntan på att nåt kul ska hända. Allt känns bara slentrian och vinterdeppigt trist. Fy fan, behöver sol och värme nu! Sommar!


RSS 2.0