Lite mer elle

Imorgon börjar jag skolan igen efter elva veckor av mer eller mindre underbar och välförtjänt frihet. Kvällen får därför tillbringas med att grooma mitt slitna jag lite (två timmars sömn gör inte mycket för utseendet); men också med att fixa med alla block och kalendrar och grejer som jag köpt inför skolstarten. Har bland annat gjort ett vanligt 5-ämnesblock från Åhléns till något lite mer high fashion med hjälp av lite plast och en ELLE. Hur? Jag ska visa!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic1. Du behöver bokstavsklistermärken, självhäftande plast, en gammal tidning och ett block (såklart.) Välj en bild ur en tidning, själv valde jag en ur modejobbet "Orientexpressen" från en gammal ELLE. Skär sedan ur sidan med en papperskniv eller något liknande.

2. Klistra sedan fast klistermärkena där du vill ha dem (kände att det var viktigt att jag förklarade det. Hömhöm.)

3. Sen är det bara att lägga sidan mot framsidan på blocket och lägga den självhäftande plasten över. Akta dig för luftbubblor! Klart!

Enkelt, men faktiskt ganska snyggt om jag får säga det själv. Bildkvalitén är dock inte lika snygg, men det skyller jag helt på min mobilkamera. Nu ska jag ta min Riesenpåse och Sex and the City-box och försöka ta igen lite sömn. Hörs imorgon! ♥

Forever?

Image and video hosting by TinyPic
I februari var Forever21allas läppar (eller allas bloggar åtminstone) när Aftonbladet skrev något om att de hade planer på att öppna en butik här i Stockholm. Men vad hände sen? Har försökt googla lite, men hittar inte minsta lilla notis om vad som blev av de där planerna. Kommer de hit eller var det bara en missuppfattning? Jag vet att såna här saker tar tid, men något borde man ju få veta. Vill ha Forever21 nära mig - och det nu!

Just my luck

Image and video hosting by TinyPic

Ligger här och hyperventilerar lite över skrivbordet. Fick nyss se mitt nya schema, vilket med min tur självklart var något av det värsta jag haft. Dagar till halv sex? Såklart! Håltimmar mellan tolv och halv tre? Aboslut! Håltimmar där jag dessutom kommer få sitta helt ensam och vänta eftersom ingen annan från min klass ska läsa spanska steg fyra. Nu känns ju det här med att börja skolan himla mycket bättre!

Näe, tänker släpa mig ut och tröstköpa lite Ben&Jerry's.
Faktiskt.

You're my latest accessory

Bara en enda liten ynka vecka kvar på sommarlovet idag. Och då har jag ändå tur, vet att de flesta av er börjar redan på onsdag... Ska verkligen försöka utnyttja de här sista lediga dagarna så mycket jag kan. Känner mig inte alls redo för kurspoäng, anteckningar, prov och evighetslånga spanskalektioner än.

Idag har jag i alla fall varit och tröstshoppat lite med ett par av mina älskade tjejer. Skor, plånbok och skärp fick följa med hem. Och en burk New York Super Fudge Chunk. Såklart.

Image and video hosting by TinyPic

Heels med satinband, 399:- Din Sko, puderrosa plånbok, 299:- Topshop och krokopräglat, rosettprytt lackskärp från H&M för 79,50:- Och ja, jag vet att bildkvalitén är underbar. Tror det är dags att köpa en ny kamera...

Tillbaka?

Hade inte ens tittat till bloggen sen jag skrev mitt senaste inlägg någon gång i maj, och gick in här för ett par timmar sedan för att skriva hejdå. Hade bestämt mig för att ta en paus på obestämd tid, eftersom jag kände att det här med bloggandet bara inte fungerade. Det kändes för tvunget, och för att vara ärlig så har jag inte ens tänkt på det speciellt mycket under tiden jag varit borta. Men så fort jag loggade in så kände jag hur mycket jag saknat bloggandet (och er, inte minst), och kände helt plötsligt inte för något annat än att börja igen.

Så här är jag! Tre månader äldre, tre centimeter längre och förhoppningsvis en aning klokare.

RSS 2.0