Happy New Year

Så var det bara drygt nio timmar kvar av 2010. Känns helt sjukt att året redan är över - även om jag hunnit med en massa roliga och mindre roliga saker så hade jag på något vis tänkt att det skulle hända mer. Hur som helst har jag hunnit med flera grymma resor (New York, London, Kreta, Rhodos och Helsingfors), träffat en massa underbara nya människor och framför allt lärt mig så otroligt mycket om mig själv, hur corny det än låter.

Har en massa förväntningar och planer på 2011, som jag helt ärligt tror kommer bli ett av de bästa och mest händelserika åren i mitt liv. Jag tar studenten och kommer mer eller mindre stå på egna ben för första gången i mitt liv, utan en trygg skolgång att falla tillbaks på. Jag måste själv göra alla val, och även om det skrämmer mig känns det jävligt underbart. Fritt på något sätt. Jag kommer åka till Cambridge och London i mars med ett par av mina fina klasstjejer. Jag kommer förhoppningsvis ha en grym sommar här hemma i Sverige, med resor till Grekland och Gotland och bara en massa sol, familj och vänner, och sen i augusti kommer jag, om jag tar modet till mig, åka iväg till USA ett år. Som Au Pair. Något jag velat i flera år, men som jag börjat tveka på nu när det börjar närma sig. Vågar jag verkligen lämna allt och klara mig helt själv ett år? Time will tell.

Men idag ska jag inte tänka på allt sådant, utan bara fira in det nya året med champagne, fest och vänner. Det kommer bli grymt! Hörs nästa år allihop - ha en fantastisk kväll!

Merry Christmas

                                
God Jul! ♥ Ska strax iväg till faster för att fira jul med familjen, och blir kvar där till imorgon, så vi hörs inte förrän dess. Hoppas ni får en underbar julafton!

Baka baka

Igår mådde jag som jag förtjänade efter fredagens bravader, men så kul som jag hade det var det lätt värt det! Så igår stannade jag bara hemma, bakade knäck och glasyrdekorerade pepparkakor med mami, och åt godaste pestopizzan med mozzarella och färska champinjoner. Blev en bild på mina fina pepparkaksformer (giraffen!) istället för den färdiga produkten, kände att de var lite för tjocka/brända för att nå upp till bloggstandard, haha.

Nu är det plugg som gäller, och efter det träning. Kanske tråkigaste inlägget hittills det här, men det tar jag igen i veckan. Hörs snart! ♥

Fredag = utgång

                            
                                        Kjol H&M Trend och topp Forever21

Bara två skoldagar kvar till jullovet nu, och en bara enda liten redovisning kvar att plugga till över helgen. Hur bra känns inte det? Då kan jag förhoppningsvis ta upp bloggandet igen också, har saknat det!

Ikväll ska det firas i alla fall, först blir det fördrink hos Sandra vid sjutiden med en massa trevligt folk, och efter det utgång med allihopa för att fira hennes 20-årsdag! Blir förmodligen Laroy eller Nype, får se vad vi känner för. Ska locka håret klart nu (trots att det ändå kommer blåsa bort på vägen), och sen springa ner till bussen. Hoppas på en sjukt bra kväll!


Birthday gifts

Har fått så himla mycket fina presenter av alla nu när jag fyllt år, varav det allra bästa var att jag fick min efterlängtade VAIO. En helt ny laptop, som till skillnad från min gamla inte tar en halvtimme att starta eller låter som en åkgräsklippare. Den är så fin, snabb och tyst att jag inte kan annat att älska den.

Förutom den har jag fått en jättefin Michel Kors-lookie till silverklocka, berlocker till mitt Thomas Sabo-armband, en hel låda hårprodukter, prestenkort på skönhetsbehandlingar/spa, böcker, en grå mössa från HPI of Sweden, lyxiga handdukar, halsband, champagne och så mycket blommor att jag skulle kunna fylla ett halvt växthus. TACK!

Utgång!

Åh vilken rolig kväll jag hade igår. Först var det födelsedagsmiddag med rosa champagne och tårta hemma hos mig, och efter det drog några av oss tjejer ut till Nype där vi sippade cosmos och dansade oss svettiga till strax före stängningsdags.

Skulle gärna gå ut ikväll igen (även om mina fötter fortfarande värker sen igår), men har så galet mycket prov och inlämningar nästa vecka att jag måste stanna hemma och plugga. Men nästa helg så!

RSS 2.0