Mischa Barton häktad

Image Hosted by ImageShack.us

Såklart inte Mischa Barton skulle vara sämre än sina celebrity fellows, lagom till nyår såg även hon till att fixa ett mugshot. Det var i torsdags natt Mischa blev gripen då hon vinglat över vägen med bilen då hon körde, och även glömt att blinka när hon skulle svänga. Hon blev då stoppad av polisen, som även hittade marijuana i hennes bil, och även märkte att hon körde utan giltigt körkort. Mischa fick stanna en natt i häktet innan hon löstes ut mot en borgen på 10 000 dollar. Bra avslut på året måste jag säga. Not.

AJ.

Jag varnar er - jobba inte i en affär under mellandagsrean. Jag är halvt död (klockan åtta noll noll var jag i butiken och märkte om varor till reapriser, vilket betyder att jag var tvungen att gå upp sex), och mina fötter är nästan helt döda efter att ha stått och gått i tio timmar i high heels. Men, jag tjänar pengar i alla fall. Runt fyra tusen kommer jag ha tjänat efter att bara ha jobbat åtta dagar - inte illa! Nu måste jag bara komma på vad jag ska spendera alla pengarna på, men det är ett mindre problem måste jag erkänna. Nej, nu ska jag kollapsa framför tv:n och se på Marie Antoinette för fjärde (femte?) gången - det är ungefär det enda min stackars kropp orkar med just nu.

God jul!

Förlåt, förlåt, förlåt, bloggen har verkligen blivit försummad på sistone. Men det har varit så mycket hela tiden, läxor, julavslutningar, julklappsshopping och såklart jobb, jobb, jobb. Men nu är jag ledig både idag och imorgon, och då ska det bli blogga av - lovar.

Idag blev jag väckt med den senaste ELLE-tidningen för ett par timmar sedan, och snart kommer mormor och morfar hit för att äta grötlunch (jag kör på mannagrynsgröt, klarar inte av risgrynsgröt) och efter det bär det av till Värmdö där vi ska fira kvällen med lite annan släkt. Ska bli riktigt mysigt faktiskt. Nej, nu har jag inget mer att säga än: Från oss alla (eh, mig) till er alla, en riktigt, rikigt

Image Hosted by ImageShack.us

Baby, baby

Image Hosted by ImageShack.usTvåtusensju har sannerligen varit ett babyboom-år. Både vi vanliga dödliga och kändisarna har fött bebisar och blivit gravida som aldrig förr (okej, förstås inte vetenskapligt bevisat, men det känns onekligen så, haha.) Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Halle Berry och Nicole Richie vet vi alla sedan länge är gravida (och Milla Jovovich också såklart, som fick sin dotter Ever Gabo för några veckor sedan), och nu väntar även Jessica Alba barn tillsammans med sin pojkvän Cash Warren. Well, nu dröjer det nog inte många dagar förrän bilder på Jessicas mage, då den inte är lika platt som på bilden till vänster, dyker upp. Kul!

För min egen del har det blivit shopping med M i eftermiddags (även om det inte blev så mycket köpt för någon av oss) och nu ska jag hem till E (som äntligen fått komma hem från sjukhuset) för att göra henne sällskap under kvällen. Blir nog film eller så, har man ett brutet lårben så finns det inte så mycket annat att göra direkt.

Hoppas att ni får en bra fredagskväll!


Dagens tanke...

... Går till E som ligger på sjukhus med brutet lårben (hon var tvungen att operera in ett metallrör och två spikar i benet, det är därför hon behöver ligga kvar så länge.) Stackare! Jag och M var och hälsade på på sjukhuset igår (efter diverse strapatser på ditvägen, vi har inte världens bästa lokalsinnen om man säger så) och kramade och gav godis, blommor och tidningar. Längtar jättemycket efter henne, känns så tomt när en person man träffar varje dag i vanliga fall plötsligt inte är där.

Saknar dig!

Perfekta?

Lördagseftermiddagar som den här, då man känner sig allmänt slut, trött och ofräsch, kan det vara lite skönt att veta att inte ens de perfekta Hollywoodkändisarna är så perfekta. Okej, okej, jag har alltid vetat om att foton på kändisar retuscheras - men man tänker inte på det sättet när man ser en celebrity med ett perfekt, vitt leende, perfekt kropp, perfekt sminkning och perfekt hy, och man själv känner sig riktigt sunkig. Right? Och dessutom är det ju inte ofta man får se de oretuscherade versionerna av bilderna... Men jag har letat rätt på några stycken - here you go:

Image Hosted by ImageShack.us

Om man tittar hastigt kanske inte skillnaderna mellan de retuscherade och oretuscherade bilderna är så stor - men börjar man syna dem lite närmare så märker man en hel del saker som förändrats. Eva Longorias midja och mage är plötsligt fem gånger smalare, medan rumpan blev förstorad, Julia Stiles armar blev mindre samtidigt som brösten och rumpan blev större (och hur kom den där gröna ögonskuggan dit?), hela Kelly Clarksons kropp (förutom brösten förstås) har blivit förminskad, Brittany Murphys hy har förbättrats avsevärt och Cameron Diaz mage har blivit plattare och slätare. Det är egentligen helt otroligt hur man kan förändra en människas utseende genom att använda en dator...

Har lite problem med bilderna på Kelly, Cameron och Eva, men jag lägger upp dem så fort jag fått ordning på dem.

Bloggen ett år! Iförrgår...

What kind of bloggerska är jag egentligen? Som glömmer bort min egen bloggs ettårsdag? Inte bra, inte bra. Men i

alla fall, det går lika bra att fira två dagar i efterskott också. Nästan.


Image Hosted by ImageShack.us
Den här bloggen är, av alla bloggar jag drivit, den jag hållit fast vid allra längst och är numera den enda jag skriver i. Jag har inga planer på att ta en paus, och inte heller en endaste tanke på att sluta heller, jag har blivit nästan läskigt beroende, om inte annat av er läsare och era kommentarer. Så tack för dem, och för er, och för att ni fortsätter läsa.

Osammanhängande update

Nej, mycket bloggning har det inte blivit de närmsta dagarna heller - helt enkelt för mycket som händer på samma gång. Har haft två stora prov den här veckan (men jag tror att de - som tur är - är de sista på terminen); ett spanskaprov och ett historieprov (det sistnämnda var bland de jobbigaste prov jag någonsin gjort, vi fick sex timmar på oss och nio frågor att svara på. Trodde verkligen inte att hela provet skulle ta sex timmar när jag såg det, men det gjorde det. Satt och skrev konstant i sex timmar. På dator som tur var, annars hade väl min högerarm varit död vid det här laget.)

Image Hosted by ImageShack.us

Fyllt femton har jag också gjort. I torsdags. Blev mycket firande, mycket presenter och mycket tårta. Imorgon blir det ännu mer av alla sorter, eftersom att halva släkten kommer hit för att fira och äta. Mest lussebullar förhoppningsvis (eftersom att det bakats hur många som helst här idag, och jag ser helst att de tar slut så fort som möjligt. För lussebullar och allt som har med dem att göra är förhatligt. Vidrigt. Vidare ska tilläggas att bullarna inte bakats av mig, då skulle de nog inte blivit uppätna. Över huvud taget.)

RSS 2.0