Midsummer's Eve


Tänkte lägga upp en dagens outfit innan jag gick och la mig, men sen kollade jag ner på mina mjukisbyxor och ändrade mig snabbt. En bild från midsommarfirandet igår får det bli istället. Inte den mest genomtänkta midsommaroutfiten, men när man har sovit knappt 8 timmar på två och ett halvt dygn så blir det lite som det blir, haha. Har i alla fall på mig en sidenklänning från Zara (som jag fyndade på sommarrean i Grekland), gladiatorsandaler från Chili, armband från Thomas Sabo och blomkrans i håret såklart. Vad gjorde ni igår? Festade, var ute i skärgården, dansade kring midsommarstänger, myste med familjen eller kanske alltihop?


Lite kort sådär

Rhodos, Rhodos, Rhodos. Ledsen att jag inte skrivit på så länge, men det har varit så mycket med uppackning och midsommar och träffa folk och en massa mer. Åker ju till Kreta imorgon kväll med pappa och lillebror, så det har varit lite stressigt med att tvätta och packa om. Men det är det värt!

Jag har haft två underbara veckor i Grekland i alla fall. Sjukligt soligt och varmt (35ºC fick jag veta att det varit när jag kom hem, och ändå gick grekerna omkring Converse, jeans och jackor.) Men det behövde jag efter den här isigt kalla vintern! Det känns bara onödigt att berätta i detalj vad vi gjorde varje dag, men sola, bada, festa, snorkla och äta var vad vi gjorde mest. Vi åkte till ett vattenland en dag också vilket jag tyckte var galet roligt, jag är som ett litet barn när det gäller vattenrutschkanor och sånt, haha. En del shopping blev det också då det fanns en hel del bra affärer i Rhodos Stad där vi bodde. Både fina små boutiquer och större kedjor som Zara, Mango och Sephora (!) Hittade till och med en Starbucks, så då blev jag lycklig som kunde få min älskade caramel macchiato.


Sammanfattningsvis kan jag bara säga att det har varit en grym resa tillsammans med mina två fina bästisar, med både dans till fötterna värkte på Pacha och Colorado och mysiga kvällar på balkongen med musik och garv. Skulle inte tveka en sekund på att få göra om det! Men nu laddar vi för London istället, eller hur?! Har inga bilder från resan på min laptop där jag sitter nu, så några från Facebook får räcka för tillfället. Nu måste jag fortsätta med packningen, men vi hörs senare. Puss på er!


Home

Kom precis hem. Hade turen att bli utelåst i två timmar också efter att taxin släppt av mig och mina väskor utanför huset. Fy! Är så sjukt sliten nu eftersom jag varit vaken i 28 timmar i sträck, så nu ska jag ta mig en lång och välbehövlig nap och sen hörs vi ikväll eller imorgon med bilder och annat :)

Pa Rhodooos

Hallaaaa! Sitter pa varsta lanstallet precis bredvid vart hotell. Sjukt varmt har det varit idag, sakert runt 30-35 grader i skuggan. Vi fick basta rummet pa en helt egen vaning hogst upp. Storre an vi betalat for och med utsikt over bade havet och staden. Hur bra? Det har tangentbordet suger och alla tecken sitter pa helt fel stallen, sa orkar inte skriva sa mycket mer nu. Men jag har det bra! Puss pa er!

Nu åker jag! Nästan...

Nu har jag nästan packat klart. Har förmodligen glömt hälften trots alla mina packlistor, men passet är med i alla fall. Och pengarna. Det är väl det viktigaste egentligen, även om jag skulle bli sjukt ledsen om mina kläder och skor skulle komma på villovägar. Min ständiga skräck, att bagaget inte ska komma åkandes där på bandet...

Men nu mina gullungar ska jag gå och duscha och sen försöka sova. Är så taggad att jag knappt är taggad längre, det känns overkligt att vi åker imorgon liksom. Hörs kanskeee på morgonen imorgon innan jag åker vid åtta, annars får ni ha det så sjukt bra! Kommer tillbaks 23/6. PUSS!

(Haha, och visst kan jag berätta mer om min lilla ögonbrynsincident som Cassandra önskade. Det var väl inte så mycket mer egentligen än att jag först färgade dem till en bra färg som såg naturlig ut, men att min kära lilla mamma sedan kom och sa "äh, lägg på ett lager till, det syns ju knappt." Och det gjorde jag, hade det andra lagret på i några sekunder för länge, och vips så stod man där med RÖDBRUNA ögonbryn som är typ fem nyanser för mörka. Katastrof. Men så kan det gå, haha. Tur att jag ska iväg till medelhavet nu i alla fall så de bleks fort. En liten parantes bara...)

Packning på gång

Har så himla mycket att göra innan vi åker till Arlanda imorgon. Tvätta tusen maskiner tvätt, duscha, måla naglarna, se till att kamera/mobil/i-Pod-batterierna är laddade, tömma alla minneskort, ringa Nordea och kolla om VISA Electron funkar i Grekland och framför allt PACKA. Och säkert en massa mer som jag glömt bort för tillfället. Fy vad jag hatar att packa, det enda som är värre är egentligen att packa upp... Kan aldrig bestämma vad jag ska ha med mig, så det slutar alltid med att jag packar ner tio kjolar när jag ska vara borta i en vecka.

Hinner inte blogga om något mer intressant just nu då jag springer omkring som en galning, så ni får en dagens outfit så länge. Mitt huvud blev bortklippt på grund av ett smärre brynfärgningsmissöde... Skulle ju färga mina ögonfransar själv, och det gick ju som det gick haha.



Enkelt vardagsklädd i treggings från Gina Tricot, khakifärgat (en av mina nya favoritfärger på kläder, skitsnyggt!) linne från BikBok, ballerinas från ICU, väska från Jeane Blush/Nelly, skinnjacka från H&M och silversmycken från Thomas Sabo, Bijou Brigitte och Betties Galleria.


Planeringsdag

Och så var det söndag igen... Men den här gången gör det inte så mycket, kan ju inte direkt säga att jag har en ansträngande vecka framför mig. Fotbollsmatch mellan mitt gymnasie och ett annat på måndag, skolans talangjakt på tisdag och sen på onsdag morgon åker jag, E och M till Rhodos!

                                                      Bara tre dagar kvar nu!

Så idag ska vi samlas hos E för att planera lite inför resan, typ vad vi vill göra, vad vi ska ha med oss hemifrån och göra upp en liten matbudget. Vi ska ju nämligen bo på ett lägenhetshotell, så det kommer bli att vi (eller ja, dem, hehe) lagar mycket av maten själva. Sen ikväll ska jag träffa några tjejer från dansen, så jag får se när vi hörs nästa gång. Ha en jättefin söndag! 


Tokyo Bag

 

Här kommer en liten bild på väskan jag beställde från Nelly. Älskar ju Chanels 2.55 Jumbo, och drömmen är att få äga en sådan i svart och silver en dag. Men tills vidare fick det bli den här halvkopian för 179:-. Måste säga att den var finare än jag förväntat mig, den kändes inte lika plastig som den såg ut på bilderna på hemsidan och var också större än jag trodde, vilket för mig var ett plus. Också ett bra dragkedjefack inuti väskan. Det enda som var lite dåligt var väl att axelbandet var en aning för kort, men då är ju jag 1,78 också... Den kommer i alla fall få assistera som partyväska i sommar, även om min väskjakt såklart inte är slut här. Nu fortsätter jag till vackra kuvertväskor och härligt stora skinnväskor att ha till skolan i höst - för väskor kan man ju bara inte ha för många av.

Trött

Gaaah, är helt slut! Fick jobba sex timmar istället för de fyra jag skulle från början, och hälften av den tiden ägnade jag åt att springa runt halva Stockholm för att kontrollera en massa grejer. Från Skeppsholmen till Strandvägen till Skeppsbron till Klara Mälarstrand till Centralen - ni kan ju gissa om mina fötter är misshandlade. Så mina kvällsplaner på att gå ut är helt borta för tillfället, bli nog kvar här i soffan med min Ben&Jerry's och mitt fotbad som en annan tant, haha. Kan passa på att ha lite minispa tänkte jag - vaxa benen, fixa naglarna, färga ögonbrynen och fransarna och lite annat smått och gott. Hoppas ni antecknar detta flitigt, haha.


Fredaaag

Idag ska jag jobba mellan 14:00 och 17:30, känns ju lite sådär när det är så soligt och fint ute. Men jag fick en liten glad överraskning i brevlådan idag i alla fall - mitt Nellypaket med väskan hade kommit! Den var mycket finare än vad jag trodde att den skulle vara, så jag är nöjd. Kan visa en bild senare, men nu ska jag packa i ordning den för ett varv på stan innan jag börjar jobba. Ha en jättehärlig fredag, puss på er!

Budgettips - foundation

Ville bara ge er ett litet tips på en foundation! Jag har i flera år varit trogen Bare Escentuals i.d, som jag tycker är helt fantastisk. Bra för hyn och man får en jättefin naturlig lyster. Min tog nyligen slut, men jag bestämde mig för att vänta tills jag kommer till USA med att köpa en ny, eftersom det nästan är halva priset på dem där. Så jag behövde alltså en lite billigare "mellanperiodsfoundation" att ha över sommaren, och valde då att köpa en mineralfoundation från L'oréal istället, True Match Minerals (den med inbyggd borste i locket ni vet.)

Hade inte så höga förväntningar på den, men den var faktiskt riktigt bra! Lagom täckning, fin lyster och smälter ihop bra med huden. Dessutom är den inbyggda lilla borsten perfekt om man inte orkar släpa med sig sin stora kabuki i väskan, eller kanske inte har någon alls. Just nu är det dessutom kampanjpris på Åhléns, och den kostar bara 145:-. Fynd säger jag!



Mineralsmink är fantastiskt, ser väldigt naturligt och är mycket bättre för hyn än vanlig foundation. Kostar ofta lite mer, men är helt klart värt det enligt mig.


Sen middag

Här sitter jag och äter middag, haha. Kom nyss hem och kom på att jag helt glömt bort att äta, så typiskt mig. Så disträ. Idag har jag hur som helst inte gjort så mycket förutom att sola hela förmiddagen och åka in en snabbis till skolan för mitt livs sista spanskalektion. Gick sen på J:s konsert i hennes skola, hon går sam med inriktning sång och alla de klasserna hade någon sorts uppvisning. Helt sjukt vad duktiga vissa var, önskar att jag också hade en sån fantastisk röst så andra fick gåshud när de hörde mig sjunga. Så är det ju inte riktigt nu, folk får ju snarare gåshud för att min röst skär sig så mycket, haha. Är ni bra på att sjunga?


Smaka på Stockholm

Kom precis hem efter en lång eftermiddag/kväll inne i stan med fina E. Vi åt middag i Kungsträdgården eftersom Smaka På Stockholm är där just nu, var riktigt mysigt att sitta i solen, äta god mat och spana på folk. 
 



Köpte inte så mycket eftersom jag försöker spara till Rhodos så mycket som möjligt, men en jättesöt pyjamas från H&M samt en liten axelbandslös strandklänning i kleinblått (vet att man inte ser något på bilden, ska visa den på någon gång istället) blev det i alla fall. Hittade också världens finaste klackar på Scorett, som jag lämnade i affären trots att det gjorde lite ont i hjärtat. Spara, spara, spara är min melodi för tillfället! Köpte även lite småplock, som en ny foundation, nagellack och ögonfrans/brynfärg. Det var fullbokat på salongen där jag hade presentkort på just detta ända fram till i juli, så jag ska prova på att göra det på mig själv nu. Kan bli intressant...


1:a juni

1:a juni idag. Helt galet vad tiden går snabbt under våren, känns som att det var igår det låg snö på marken. Och samtidigt känns det som att det var ett år sen vi bokade biljetterna till Rhodos, och nu är det bara en vecka kvar tills jag sitter och dricker Starbucks-latte på Arlanda med tjejerna. Det är lustigt det här med tid.

Idag har jag i alla fall och som sagt mina sista prov för terminen, och också den absolut sista mattelektionen i hela mitt liv. Vad sägs om det va?! Sen bär det av till frisören där jag har bestämt mig för att klippa av en decimeter på mitt hår, det har blivit så himla slitet av allt plattande de senaste månaderna. Lite nervös men det blir nog bra, hellre lite kortare, friskt hår än långt och slitet. Hoppas ni för anteckningar på det här nu, haha. Hoppas ni får en underbar försommardag :)

Kvällsinlägg

Vi kan ju alla ropa i kör vad den dåliga uppdateringen beror på, haha. PLUGG. Fy fan vad jag har kämpat med Tokyo SEK 179, Nelly Accessories - NELLY.COMskolan de senaste veckorna. Men idag var terminens sista pluggdag, så nu är det äntligen, äntligen över. Har i och för sig tre prov imorgon, men efter det är det slut eftersom betygen sätts på onsdag. SLUT, kan knappt fatta det. Är så sjukt stolt att jag över huvud taget tagit mig igenom det här året, tvåan är helt klart det jobbigaste året jag någonsin haft skolmässigt. Ni ettor har ju inget att se fram emot direkt, hehe.

Unnade mig en liten väska från Nelly i alla fall nu när jag var klar, en 2.55-inspirerad sak som jag fick för 161:- med frakt och allt. Det gillas! Behövde verkligen en axelremsväska nu till Rhodos, för hur fint det än är med kuvertväskor går det ju inte att komma ifrån att det är ganska opraktiskt när man dansar. Nu ska jag sova, men vi hörs imorgon. Godnatt!


RSS 2.0