Home is wherever I'm with you

Hemma igen! Sjukt sliten och utan röst, men med så många otroligt roliga minnen. Har inte fått särskilt mycket sömn, men däremot haft galet kul med alldeles för mycket festande och alldeles för mycket shopping. Lägger upp en massa bilder imorgon!

Ikväll skulle jag egentligen bara velat ligga helt stilla och halvdö lite, men eftersom bästa Elin har sin studentskiva så blir det att tagga till och ta sig dit. Tecknat är temat för kvällen, så jag sitter här halvutklädd till Alice i Underlandet. Kan bli en spännande tunnelbaneresa dit...


Nu åker jag!Nu ska jag alldeles strax åka iväg till flygplatsen och sätta mig på ett plan med destination England. Tror att det kommer bli en himla bra resa, är så sugen på att bara komma bort från allt och byta miljö ett litet tag. Och kolla vädret, hur kan det här inte bli underbart? Hörs när jag kommer hem på måndag, med en massa bilder. Ha det bra ♥

Snart där

 
Idag var första gången i år jag kände att det verkligen låg vår i luften. Tio grader varmt ute, sopade trottoarer i stan och snödroppar som trängs med krokus i rabatterna. Har knatat runt i Converse och skinnjacka och inte frusit det minsta. Så härligt och inte en dag för sent!

En annan härlig sak var att våra studentmössor äntligen kom till skolan idag. Har lyckats låta bli att prova den hittills, men om jag kan hålla mig ända tills mösspåtagningen vid Valborg vet jag inte. Vill veta hur den sitter! Fin är den, hur som helst. Kan inte fatta att jag snart ska ta studenten!

Oh Oscar

          


Hur trött jag än var efter helgens bravader var jag bara tvungen att sitta uppe och kolla på Oscarsgalan en liten stund i söndags. Var ju tvungen att klänningsspana lite! Flest poäng i år plockar, enligt mig, Cate Blanchett i Givenchy med fantastisk rygg, Mila Kunis i sockersöt Elie Saab med halvtransparenta partier (som såg tio gånger bättre ut in motion), Sandra Bullock i fantastiskt formskuren Vera Wang och Camila Alves i sotsvart Kaufman Franco med vackra Lorraine Schwartz-örhängen.

RSS 2.0