Higher and Higher

På tal om skor, så tror jag att jag har ett par klackar jag letat efter länge på gång. De såldes på Nelly förra året och är verkligen riktigt fina, kolafärgade remmar med träklack och platå - precis som jag vill ha det! Har jagat runt halva internet efter dem, och hittade i fredags äntligen en tjej som ville sälja dem i min storlek, i princip oanvända. Ni kan ju gissa om jag blev glad! Hon svarade på mitt första mail där jag bad henne skicka en bild, men sen dess har jag inte hört nåt mer. Så håller tummarna här nu att det bara är strul med hennes internet eller något, för jag vill verkligen ha de här skorna.


Fina va? Klacken är mycket högre än vad det ser ut här, 12 cm tror jag. Tycker det är skitsnyggt med högre klackar än det också, men känner att det räcker med att jag blir 1,90 m i dessa... haha. Flaggstång eller vad?


Kommentarer
Johanna The Dreamer

Shit vad snygga! Älskar skor, hihi :D

2010-05-19 @ 16:15:55
URL: http://johannathedreamer.blogg.se/
lizzie

Sv: åh, vad gullig du är! tack, det värmer verkligen :) ja, visst är det synd om oss, haha! ibland försvinner vissa delar av snön först i mitten av juni här uppe :s



attans vilka snygga skor förästen :) nelly har många billiga och ursnygga skor! fick tidigare idag hem ett paket från nelly där jag bland annat hade beställt ett par 11 centimeters klackar, ska nog visa upp dom i bloggen någon dag :)

2010-05-19 @ 21:50:37
URL: http://lizettekantola.blogg.se/
Cassandra

Jättesnygga, hoppas dom blir dina :D önskar jag också kunde bli uppemot 2 m i klackar, blir typ 170 om jag har tur ;)



Kram

2010-05-19 @ 21:50:49
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Felicia

sv: Dom var fina skorna! och ja, den svarta klänningen känns nog ganska rätt med tanke på att den passar till allt! men jag vet inte än :D Fin blogg förresten

2010-05-24 @ 17:14:21
URL: http://feliciiasjoberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback