hejdå på ett litet tag.

Har varit väldigt frånvarande här de senaste månaderna, vilket främst berott på att jag jobbat sjukt mycket hela sommaren och hösten. Men, jag har också lagt ner en hel del tid på min Au Pair-ansökan, vilket jag inte skrivit så mycket om. Det var ju bland annat därför jag tog körkort nu (det är ett krav som Au Pair, kan tänka mig att det hade dröjt några år till om jag inte hade haft USA som mål, hehe.) När jag fick hem körkortet den fjärde oktober kunde jag hur som helst gå på intervju, och ett par dagar efter det var min ansökan godkänd. Så nu håller jag på att matchas med olika värdfamiljer, och ska prata med den första i telefon på måndag. Spännande (och galet nervöst såklart.)

Men det jag skulle komma till var hur som helst att jag startat en Au Pair-blogg. Jag vill gärna blogga om mitt år, men kände att det skulle vara skönt med något helt nytt istället för att fortsätta här. Med det inte sagt att jag kommer sluta blogga helt här, men under min Au Pair-tid kommer jag mestadels att finnas HÄR, på Malin in America. Hoppas vi ses där!


And I am home

Hemma! Eller ja, nu sitter jag på jobbet och dör lite av tråkighet. Men hemma i Stockholm i alla fall.

Barcelona var fantastiskt, kanske inte en stad jag skulle vilja flytta till eller så, men skulle absolut kunna tänka mig att åka dit igen. Nattlivet var galet, vi hängde mest på Opium Mar (ligger nere vid vattnet på Marítimo de la Barceloneta), sippade mojitos och dansade fötterna av oss. Annars blev det en hel massa shopping och lite lagom turistande, precis sådär som det ska vara.

Barcelona

Barcelona-city-tree-favim.com-154873_large*

Gissa vem som åker till Barcelona imorgon bitti? Jaaag såklart!

Ska bli så grymt skönt, en långweekend med Sofie och Helena i värmen. Shopping, lite lagom turistande och festande är det som står på schemat. Åh, kan det bli annat än bra? Nu är det bara packningen kvar, vilket känns lite sådär med tanke på att jag måste köra iväg till Arlanda vid fyratiden och klockan är tio nu. Men det löser sig. Har också tappat bort mina jeansshorts (eller ja, de ligger säkert någonstans under min säng och hånskrattar åt mig), så det blir kjol och klänning som får gälla. Men det spelar ingen roll - JAG SKA TILL BARCELONA.
Hörs på måndag, au revoir!

KÖRKORT!


Och jag har tagit körkort! Jag är så jäkla bra, och så jäkla nöjd. Nu kan jag äntligen göra klart min Au Pair-ansökan, vilket känns så himla bra. Och sen känns det ju skönt att kunna köra bil lite vart jag vill också. Såklart. Hurra!

RSS 2.0