The Hills & The City



Men åh, har ju helt glömt bort att både nya The Hills-säsongen och The City-säsongen kommit upp på MTV.com nu! Måste kolla på en gång, så spännande!

Hard work work

De här två senaste dagarna har jag jobbat sjukt mycket, därav lite bloggande. Behöver fickpengar till Grekland, så jag jobbar så mycket jag bara kan nu, haha. Igår jobbade jag på Stockholms Modecenter (ligger på söder, bland annat Marimekko har ett showroom där), och satt tillsammans med Matilda och märkte och packade kläder i nio (!) timmar i sträck; och idag åkte jag in till Skeppsholmen där mitt "vanliga" jobb ligger direkt efter jag gjort nationella i Engelska B, och var där tills för ungefär en timme sen. Är helt död. Tur att man blir lite piggare av det fina vädret i alla fall! Såg förresten en filminspelning mittemot Östasiatiska Muséet idag, undrar vad det kan ha varit... Någon som har koll?
 


Hann köpa ett par grejer på Zara (som har otroligt mycket fint just nu, in och kolla!) på min rast, visar senare


Payed

Haha, är fortfarande så jävla sur för min dator, men för att vara lite mer positiv kan jag berätta om något bra som hände idag. Vi äntligen betalat hela Rhodosresan! 7000 kronor fattigare men väldigt mycket gladare, nu känns det verkligen att vi ska iväg på riktigt! Can't wait, det ska bli så himla kul! Åker den 9/6 och kommer hem den 23/6, och sen åker jag tillbaks till Grekland (fast till Kreta) fem dagar senare med min pappa och lillebror. Kommer blir lite hetsigt att flyga hem, sova igen några dygn och packa om på knappt en vecka, men jag älskar att resa så det är det värt. Nu ska jag telefontracka pappa lite och se hur det går med datorn.

             

Här ska vi bo! Lite mer i utkanten av Rhodos Stad, men då vi fick bo på ett fyrstjärnigt lägenhetshotell till samma pris som ett betydligt mindre fint längre in tyckte vi att det var värt att ha en kvarts promenad till stranden. Snart åker vi brudar!


FANNN

 

Jag orkar inte att allt alltid ska strula, nu har min älskade laptop fått nåt jävla virus on top of everything else. Kan starta upp datorn, men sen är det bara någon ruta som kommer upp med att jag typ ska hamna i court och betala massor med böter. Går inte att klicka någon jävla stans. Har lämnat den hos pappa nu och hoppas på att han kan laga den, men annars är all min musik, en stor del av mina bilder och en massa skolarbeten bara borta. SÅ SJUKT IRRITERANDE! Fan.

Update: Helveteee pappa ringde nyss och sa att han förmodligen måste installera om hela datorn. FAN är så jävla arg just nu. De som sitter och gör såna här virus kan ju inte ha mycket av ett liv, fyfan alltså.


Gröna Lund

Sämsta uppdateringen den här veckan, I know. Ledsen för det, men har varit så himla trött på kvällarna att jag princip bara kommit hem och gått och lagt mig. Just nu är jag också helt otroligt trött. Igår kom M och E hit och så gjorde vi en supergod middag tillsammans (eller jag var väl mest med som underhållning på en kant, vi ville ju inte riskera att bränna ner köket...) och sen drog vi till en fest hos E:s pojkvän. Vi kom hem vid halv fyra, och skulle sen upp halv åtta för att gå på ett VIP-event på Gröna Lund som jag blivit inbjuden till av Petré Event genom mitt jobb. Gissa om vi var trötta?

Men har haft en fantastiskt rolig dag idag i alla fall, det var riktigt kändistätt (såg en massa kända skådespelare, tv-profiler, sportstjärnor och bloggare, typ Blondinbella, Kissie och Kenza) och så har vi åkt så sjuuukt många attraktioner. Och ätit en massa hamburgare, glass, sockervadd och popcorn och så, gick ju inte att låta bli riktigt när allt var gratis, haha.

Men nu mina vänner ska jag hjälpa min mama att laga middag, och sen blir det hemmaspa tror jag, känner att jag inte kommer palla nåt mer ikväll. Hoppas ni får det kul dock, ni som är ute kan ju dansa lite åt mig också! Puss och kraaam

Det funkar av någon störd anledning inte att ladda upp bilder, men det kommer...

Liten update

Ledsen att det har blivit så lite bloggande de senaste dagarna, men har verkligen haft massor att göra, och nu i veckan ser det inte ut att bli mindre heller. Har en massa plugg, ska jobba, träna, fikadejta kompisar, fixa alla papper till Transportstyrelsen (så jag kan få mitt körkortstillstånd någon gång!) och en massa mer. Men ska försöka uppdatera så gott jag kan!

Idag har det i alla fall varit en riktigt bra dag. Känner mig bara så himla glad, vet inte riktigt varför men det känns verkligen skönt. Kanske det är vädret? Mötte hur som helst upp L och E i Gamla Stan efter skolan för latte, chokladmuffins och skvaller en masse på världens mysigaste uteservering i solen. Min första fika utomhus i år, så sjukt härligt.

Mer än så blir det inte idag, men imorgon kan jag lova London-shoppingtips och lite annat kul. Nu ska jag gå och lägga mig för jag börjar sjukt tidigt imorgon. Sleep tight!


Bye bye Rhodos?

Sitter hemma hos M och är lite lätt vettskrämd, läste precis att den där vulkanen som fick utbrott nyligen på Island kan fortsätta ge ifrån sig aska i över ett år (vilket den tydligen gjorde sist den hade utbrott!) Hej då Rhodos säger jag bara! Fyfan, om den resan skulle bli inställd skulle jag typ dö, har sett fram emot den i drygt ett och ett halvt år. Ironiskt nog sitter vi nu och planerar en resa till London i september. Har hittat ett helt okej hotell på Trafalgar Square, där det bara skulle kosta 3700:- per person att bo i tre nätter, flyg inkluderat! Vi ska försöka dra ihop så många tjejer som möjligt och åka ner på en långweekend med tema fest och shopping, skulle vara galet roligt.

Nu ska vi i alla fall gå och sätta på grillen, och sen får vi se om det blir utgång eller bara myskväll med film, godis och nätshopping. Själv är jag sjukt trött och håller på att bli förkyld, så tror det blir det senare om inte min kära vän här opponerar sig... Ha en fin fredagskväll!

YO! Sushi

Fick en förfrågan i kommentarerna om att skriva ihop en liten Londonguide, och visst kan jag det! Tänkte dela upp det i tre inlägg - ett för shopping, ett för sevärdheter och i det här tänkte jag skriva om en restaurang som jag verkligen gillade.


Vi ville hellre lägga våra pengar på en massa shopping istället för lyxig mat, så vi valde mestadels lite billigare ställen att äta på. Favoriten som vi kom tillbaka till flera gånger var YO! Sushi som finns på ett tjugotal ställen i London, bland annat Heathrow, Selfridges, Harvey Nichols och Poland Street (tvärgata till Oxford Street.) Kedjan serverar supergod sushi och annan japansk mat som åker omkring i hela restaurangen på ett rullband. Maten ligger på små tallrikar i olika färger, vilka avgör hur mycket rätten kostar (tror priserna låg mellan £1.7 och £5.) Sen sätter du dig vid rullbandet och plockar helt enkelt vad du vill ha. Gott, roligt och billigt - kan det bli bättre? Tror jag åt sex tallrikar första gången jag var där, hehe, det var ju så himla gott! Ett tips är att gå dit på måndagar, då kostar nämligen alla rätter £2.20 oavsett tidigare pris.

Rea på Nelly

Just nu rear Nelly.com ut över 1000 varor för halva priset! Rean öppnar egentligen vid midnatt, men med koden APRILVIP kan du komma in redan nu. Så passa på, här kan ni nog fynda ordentligt! Skulle bara säga det, nu blir det matlagning för min del eftersom jag är ensam hemma ikväll. Tänkte göra lax med mozzarella och basilika, blir nog gott. Hoppas jag i alla fall, mina matlagningskunskaper är ju inte sådär... fantastiska direkt. Men vi hörs lite senare ♥

Shoppat i London




Här är det mesta av det jag köpte under mina tre dagar i London. Plus en del småsaker också som jag inte orkade fota och en massa Starbucksfika såklart. Deras frappuccinos är helt underbara! Är glad att jag hittade ett Victoria's Secret-ställ i parfymshopen på Heathrow också, så jag kunde köpa en av deras härliga body lotions (blev Strawberries and Champagne.)

De blommiga klänningarna är i alla fall köpta på Primark för £5 styck, liksom koftan i taupe som kostade £8, den guldiga ringen som kostade £2 och underklädessetet (älskar färgen!) som kostade £4. Köpte två par sandaler som inte kom med på bild också, som bara kostade £2 per par. Primark var som ni kanske märker sjukt billigt, men det var så galet med folk trots att jag var där precis när det öppnade, så orkade inte kolla och prova så mycket som jag velat. Men om ni är i London måste ni dit! Den vita toppen är från Zara, den cremevita med volanger från River Island, fjärilsringen från H&M och den lilla compacten från Marc Jacobs.
 


Sex and the City 2 Trailer



Snart får jag stilla min SATC-abstinens - inte långt kvar tills Sex and the City 2 har premiär nu! I helgen släpptes den långa trailern till filmen, så spännande! Tycker att det hela börjar komma lite väl långt bort från vad SATC ursprungligen var dock, men ser sjukt mycket fram emot att se filmen ändå såklart. Kul också att Aidan kommer tillbaks, har saknat honom lite, haha. Undrar nu bara när biljetterna släpps, vill verkligen gå på premiären tillsammans med några av mina tjejer. Vill ni se filmen? Vad tyckte ni om trailern?

Hemma!


London var fantastiskt! En storstad med småstadskänsla, trots den extrema mängden folk. Mysiga parker, vackra hus, gigantiska affärer och trevliga människor. Och som icing on the cake så hade vi också 20 graders värme varje dag, helt underbart! Shoppade inte så mycket som jag trodde att jag skulle, men fick med mig en del hem. Visar allt i något eller några inlägg senare i veckan, är alldeles för trött för att orka fota allt nu då jag bara sovit tre timmar i natt (planet landade halv ett och sen tog det sjukt lång tid att få bagaget osv.) Men lite bilder från själva resan kan jag bjuda på i alla fall. :) Nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig faktiskt, är galet trött efter att ha fått så lite sömn i natt. Sleep tight!

London here I come


Såå, nu är det mesta nerpackat. Måste säga att jag packat riktigt light för att vara jag, har bara 1 (!) par extra skor med mig till exempel. Stod och velade mellan stora resväskan och lilla weekendväskan, men valde till slut den stora för att få plats med all eventuell shopping, hehe. Planet går åtta imorgon vilket innebär att vi måste åka till Arlanda vid sex, så det här blir mitt sista inlägg innan jag åker. Pappa skulle ha med sig datorn, så om allt funkar som det ska med internet och jag har tid så blir det kanske lite bloggande där nerifrån. Men annars får ni ha det så himla bra, KRAM!

(18 grader skulle det vara i London imorgon förresten, HUR UNDERBART?)

Vårnytt hos H&M!



Här får ni en liten sneak peek på kläder som sägs ska komma in på H&M under maj och juni. Verkar inte stämma helt dock då jag sett till exempel den fina randiga teen i butik redan (och provat också, men den var lite för oversize på mig för att axeldekorationerna skulle sitta där de skulle), men de lär väl komma in eftersom nu under vårmånaderna. De jag har lagt upp här är några av mina favoriter, men det kommer självklart dyka upp många fler plagg, till exempel dessa. Har ni någon favorit?

Oh London


Fy tusan vad sugen jag är på att åka till London nu! Hittade en jättebra sida där man ser ett lååångt fotografi över en gata och sen under står det information om alla affärer som man ser på bilden. Supersmart! Har kollat Oxford Street, King's Road, Mount Street och Regent Street, och åh vad jag vill vara där just nu med plånboken i högsta hugg! Tur att jag åker om två dagar, hehe. Och extra tur att det ska bli 17-18 grader både på lördagen och söndagen! I'm bringing my ballerinas om man säger så.

Men men, innan dess är det mycket som ska fixas, så nu måste jag iväg. Ska till optikern för att få ett synintyg till min körkortstillståndsansökan, sen träna, växla pengar och fixa nytt Health Insurance Card, märkte att mitt gick ut för ett halvår sen... Ha en bra dag, kram på er!


Idag


Åkte in till Götgatan idag för att leta efter fjärilsringen som gulliga Cassandra tipsade mig om skulle finnas där. Men de hade hunnit ta slut - såklart... Känner att jag ger upp den här ringjakten lite nu, det verkar helt enkelt inte vara meningen att jag ska ha den. Strosade omkring lite på söder sen i alla fall. Brukar inte vara där så ofta, men i solen med en latte i handen och solglasögonen på näsan var det grymt mysigt. Mötte upp J sen för supergod sushilunch, och pratade bland annat om Parisresan hon ska på med sin pojkvän imorgon. Hur romantiskt!? Nej nu blir det Desperate Housewives och skriva Londonpacklista för min del. Ha en fin tisdagskväll!

Student 2010



Jag tar ju (tyvärr) inte studenten själv i år utan först nästa, men de allra flesta tjejer jag känner som ska ta studenten i år har haft lika svårt att hitta sin studentklänning. Så jag tänkte lägga upp lite tips på traditionellt vita klänningar (tycker man ska ha vitt på studenten!) att bära på dagen med stort D. Om ni inte tar studenten i år kan de ju alltid vara fina till skolavslutningen eller bara som vanliga sommarklänningar.

Varför snö!?

Snö? SNÖ!?! Alltså jag döööööör, orkar verkligen inte mer. Precis när allt smält bort ska det komma flera centimeter till, vad är grejen med det liksom?

Idag fyller i alla fall lillebror fjorton (!) år, så ska hem till pappa och träffa lite släkt och fira honom. Har köpt en Sweet-tee från junkyard.se, så hoppas han blir glad för den. Tänkte träna efteråt sen, har inte gjort det på över en vecka så det ska bli riktigt skönt. Börjar nästan längta till gymmet då jag inte varit där på ett tag, behöver få ut all överskottsenergi känner jag. Haha, säger jag som för ett år sen drog mig för att gå dit. Jaja, skriver mer när jag kommer hem, kram sålänge!

Övningsköra & shoppa


Idag övningskörde jag för första gången! Måste säga att det var svårare än jag förväntat mig, det dröjde ett tag innan jag lyckades stanna utan att få motorstopp, haha. Men riktigt kul var det! Längtar tills jag kan börja köra på vägarna och så.

Har även hunnit med att åka förbi V-by en sväng för att köpa lite nödvändigheter till Londonresan. Kom förutom det hem med ett par solglasögon (Wayfarerkopior från Gina Tricot. Är inte helt hundra på modellen än, och då kändes 59:- som ett bra pris. Helst skulle jag vilja ha mammas original från 80-talet, men de är tyvärr trasiga i bågarna...) och en blus från H&M Garden Collection. Nu letar jag bara efter ringen och två klänningar, sen är jag rätt nöjd med Garden Collection-plagg. Hoppas på att jag kan hitta något av det i London!

Glad Påsk!

Ville bara önska alla er fina bloggläsare en riktigt glad påsk! Släkten kommer hit när som helst så måste skynda mig massor nu, men ni får ha en underbar dag allihopa! Kram


Shopping


Sprang förbi H&M vid IKEA i Kungens Kurva idag i jakt på fjärilsringen, men de var slut. Såklart... Istället kom jag ut med ett fint armband i guld och jadegrönt och en kort, slapp tee till stranden. Brukar föredra silversmycken i vanliga fall, men nu till sommaren tycker jag det är fint med guld. Och guld och grönt är så fint ihop! Teen gillar jag massor också (både skön och billig, I like!), men är dock inte hundra på färgen. Ville egentligen ha något mer färgglatt alternativt svart, men det fanns inte i min storlek. Jaja, i-landsproblem, i-landsproblem. Ha en fin kväll! ♥

JC + Stylein



Något som jag helt missat är att JC och Stylein tillsammans har tagit fram en minikollektion nu till våren. Kul, jag gillar samarbeten! Kollektionen består av tre klänningar (som alla kommer i svart, vitt och korall) samt en kofta (som kommer i svart och vitt), och kommer kosta mellan 399:- och 499:-. De kommer in i butik nu i nästa vecka, så ni som är sugna får vara snabba! Vad tycker ni, något ni skulle vilja ha på er i sommar? Nu blir det hur som helst IKEA med mamma och lillebror, hörs senare i eftermiddag!

Snart lov

Åh vad jag skulle vilja skriva "äntligen påsklov!" här nu. Men tack vare min smått sadistiska lärare måste jag sitta med min vidriga uppsats lite till innan den ska lämnas in 22:00. SEN är det lov mina vänner!

I princip alla mina vänner är dock bortresta (Åre, Teneriffa, Schweiz, Mexico, Kina, Paris och en massa andra ställen som jag mer än gärna skulle åka till jag med) hela lovet, så tills jag åker till London kommer jag inte ha överdrivet roligt direkt. Men ska försöka se det som nåt positivt och verkligen ladda batterierna inför resten av vårterminen och se till att umgås mycket med min familj och släkt. Har lovat mig själv att jag ska komma iväg och träna en del också, och så ska jag shoppa, fira lillebrors födelsedag och bara sitte ute i solen och försöka få lite färg på mitt vinterbleka ansikte. Blir nog inte så farligt ändå, även om jag redan saknar mina vänner en massa. Nej, nu ska jag återgå till min fabulösa uppsats. Senare ikväll (eller imorgon, det beror på hur det går med allt plugg) kommer ett inlägg med tips om studentklänningar, så håll utkik efter det. Kram!

RSS 2.0