Efterlysta

De här blommiga ballerinorna har jag varit på jakt efter ett tag, men dessvärre verkar de vara enormt populära och är slut överallt. Och att jag inte kan få tag i dem gör såklart att jag vill ha dem ännu mer. Därför undrar jag om någon av er möjligtvis sett dem någonstans? Eller vet var de går att få tag på? Jag vill ha!
Image Hosted by ImageShack.us
Blommigt från H&M, 129:-

Nu!

Som ni kanske märkt har jag tagit en rejäl paus, kände att jag verkligen behövde det efter allt som hänt - att bara ta hand om mitt "riktiga" liv ett tag och inte fundera så mycket över annat. Det har räckt med skolan och allt annat som varit på gång samtidigt. Men nu börjar allt kännas bättre och bättre - även om det kommer ta lång tid innan jag vant mig vid hela situationen börjar jag (eller försöker i alla fall) se på saker mer positivt. Har också nyss fått reda på att min mamma kommer kunna behålla huset, vilket gör att allt känns mycket, mycket bättre. Och så vill jag säga tack för alla fina kommentarer också, det värmer verkligen att människor jag aldrig träffat vill mig så väl. Så tack, ni är helt underbara!

Idag då? Har hunnit med skola, solning (vilket resulterade i ungefär en miljon nya fräknar) och så shopping till Visa-kortet glödde (eller blev lite varmt åtminstone, haha.) Ska visa allt imorgon om jag hinner. Nu ska jag försöka ta mig ner i sängen och kolla The Hills, måste vara pigg till nationella i spanska imorgon bitti.
Night ♥


RSS 2.0