Jag är fortfarande kvar

Ja, så har det gått ett par veckor igen. Har inte lagt ner bloggen eller något, men kör för tillfället mer på att blogga när jag känner för det och hinner, och inte mer än så. Är i en sådan otroligt förvirrande och konstig fas i livet just nu, kan inte riktigt förklara varför utan att bli alltför personlig, men det har mycket att göra med att det sker så mycket förändringar på alla håll och kanter just nu. Bloggandet har hur som helst fått en lite lägre prio, tråkigt men nödvändigt. Har dock en spännande sak att berätta, apropå förändringar, men det tar jag senare i veckan... Godnatt ♥

Elin Kling för H&M

 
Åh, vad kul det är när bloggare börjar ta större och större plats utanför internet. Den här gången har Elin Kling något riktigt stort på gång - nämligen en helt egen kollektion för H&M. Ska bli väldigt spännande att se vad hon tagit fram för plagg, tror att det kan bli riktigt bra. Redan 3/2 kommer kollektionen finnas ute i 10 olika H&M-butiker runt om i landet. Längtar!

Söndagsångest

Har sån ångest inför imorgon. Tycker vanligtvis det är helt okej att komma in i rutiner igen efter lov, men just nu är jag så fruktansvärt skoltrött och orkar bara inte kastas in i ekorrhjulet igen. Orkar inte plugga varje vaken sekund. I mitt huvud har jag redan tagit studenten och sitter på flyget mot Grekland med mina tjejer.

Onsdagen


Hade en rolig kväll på Berns i onsdags, även om det nästan var lite för mycket folk. Stod i kö till garderoben i nästan en timme, bara det säger ju en del. Även på dansgolvet var det så packat att man knappt kunde röra sig, vilket var lite trist. Kul med mycket folk såklart, men det finns ju en gräns, och för mig dras den när jag knappt kan ställa båda fötterna bredvid varandra... Kvällen avslutades i alla fall trevligt med mozzarellasticks på Max, alltid lika gott.

Ovan ser ni min outfit för kvällen. Ni kan ju ha i åtanke att bilden togs när jag kommit hem vid fyratiden, därav den snö- och vindmisshandlade frisyren. Khakibyxorna är nya från Vero Moda, toppen från Forever 21 och kilklackarna från Nelly.

2.35:1

Ikväll blir det Berns med ett gäng härliga människor, hoppas på en kanonkväll! Måste springa till bussen nu (som alltid, vet inte hur jag lyckas), så vi hörs förmodligen inte förrän imorgon. Ha en trevlig onsdagskväll allihop ♥

Ännu mer volanger

   

Som ni kanske vet är jag en sucker för volanger, så den här bikinin var ett mycket välkommet inslag hos H&M i vår. Himla söt, plus att det är en bandeau så man slipper alla fula streck efter solningen. Det gillas! Den röda får nog ta och bli min, är så sugen på färgglada badkläder i år.

Nyår 2010/2011

Det känns ju onekligen lite sent att berätta om nyår nu, femte januari, men en liten snabbresumé känner jag ändå att jag måste skriva, mest för min egen skull. Först vankades det middag hemma med familj och vänner, där det bjöds på ostron, oxfilé, champagne och en massa annat gott. Kan ju säga att jag var allt annat än hungrig när jag mötte upp mina tjejer för att åka till nyårsfesten sen. Hade superroligt där fram till någon timme efter tolvslaget, då en otroligt tråkig sak inträffade som förstörde kvällen lite. Vi hade turen att få tag på en taxi, så vi drog hem vid tretiden och satt och snackade i ett par timmar istället, riktigt roligt det med. Hur som helst en helt okej start på året!

Funderade sedan lite över om jag hållt mina nyårslöften från förra året, men kom fram till att jag faktiskt inte hade några. Lika bra det, vintern är inte direkt den tid jag känner mig som mest peppad på förändring. Men om jag skulle ha ett nyårslöfte i år, så skulle det vara att ha en sjukt jävla rolig vår och sommar - sluta fundera så mycket och mer köra på. Sen ska jag verkligen utnyttja möjligheten jag har det här året att göra precis vad jag vill och känner för, att vara fri. För hur många fler gånger i livet kommer jag kunna göra det?


RSS 2.0