I'll be right back

Jag vet att det varit tyst här ett bra tag nu, men allt känns fortfarande så nytt. Som ni säger så förstår jag nog själv innerst inne att det till slut kommer bli bättre för alla (även om det gör otroligt ont att erkänna det), det som jag egentligen oroar mig mest för nu är huset. Att jag kanske måste flytta ifrån mitt hem, och istället få två nya. På fredag får vi troligen veta hur det hela kommer bli, och tills dess kommer det nog fortsätta vara tomt här. Är för nervös och stressad för att orka med.

Men tills dess, tack så otroligt mycket för alla underbara och gulliga kommentarer, de hjälper verkligen! Vi hörs snart ♥

Closed

Det har varit väldigt tyst här ett tag, vilket beror och har berott på att jag för ett par dagar sedan fick reda på att mina föräldrar ska skiljas. Vet inte ens om jag kommer få bo kvar i huset som jag bott i sen jag var fyra år gammal, så allt känns ganska meningslöst för tillfället. Men jag ska försöka komma igång igen så snart som möjligt, tror att det är bättre att bete sig som man brukade göra och försöka göra normala saker, även om ingenting någonsin kommer bli som det var igen. Vi hörs när vi hörs, förhoppningsvis snart.


RSS 2.0