Didn't hear it from me

Efter att ha jagat runt ett bra tag så hittade jag senaste numret av brittiska Glamour, gömt bakom en trave Cosmopolitan. Alla tre färgerna fanns, och jag valde det perfekta nude-glosset Didn't hear it from me. Gillade inte glitterkornen i My People, Your People, och jag har redan en massa gloss i ungefär samma nyans som fina Who are you wearing, så valet var ganska lätt. Fast det är ju inte helt omöjligt att det blir ett Who are you wearing också... Har ni svårt att välja kan ni kolla Bjootis swatch. Köpte ett linne också när jag sprang mellan Pressbyråarna, men det var det enda.

Glosset har absolut inte samma färg i verkligheten som på bilden, det är mycket, mycket ljusare och mindre rödbrunt. Ljuset i bilden blev helt fel eftersom att jag fotade när det var halvmörkt ute.

Nu ska jag fortsätta att packa upp, vilket jag verkligen är sjukt långsam på. Resväskorna brukar ligga uppslagna på golvet i någon vecka innan jag tar mig tid att packa upp dem. Men, så ska det inte bli den här gången. Förhoppningsvis.

Hemma

Nu är jag tillbaka! Lite brunare, lite blondare, lite fräknigare. Har haft det hur bra som helst och har tagit massor med bilder som jag ska försöka ladda upp i morgon. Nu är jag alldeles för trött, efter en dag som helt bestått av bussåkande och förseningar och flygmat och väntan.

Har i alla fall ägnat de senaste timmarna åt att plöja igenom alla de miljontals blogginlägg som jag missat under tiden där nere, vilket har varit riktigt kul. Det är sjukt hur mycket man missar på bara två veckor! Har varit lite dålig på kommentarfronten dock, men det ska bli bättre. Ska gå och börja packa upp så smått nu, men först måste jag bara tipsa er om något som i alla fall jag kommer nappa på. Benefitgloss i full-size för 55 kronor? Jag ska till Pressbyrån!

Hej då!

Har haft massor att göra idag, så därför har det blivit lite dåligt med bloggandet. Har till att börja med varit inne i stan och fått mina ögonbryn noppade och mina fransar färgade, och efter det rusade jag runt i ett par timmar och sista minuten-köpte allt jag glömt att köpa inför imorgon. Efter det har dagen varit fylld med packlistor och resväskor och klädfyllda golv, men jag måste säga att för att vara mig har packningen gått ovanligt bra. Sen har jag väl glömt hälften också, haha, men det är en annan fråga.

Det här blir i alla fall det sista inlägget innan jag åker, ska upp fyra (!) imorgon och jag måste duscha och packa lite till innan jag kan gå och lägga mig. Mysigt. Men jag ska ju å andra sidan åka till Spanien, så jag ska inte klaga :) Nä, nu måste jag verkligen fortsätta, men jag ska försöka få tag på en dator under tiden jag är där nere, så jag kan uppdatera lite. Men tills dess; ha det jättebra! ♥

Bittersweet

Nu har jag gått ut nian. Det känns hur konstigt som helst; efter att ha tillbringat nästan varje dag i tio år med några människor så ska man helt plötsligt aldrig ses mer. Eller okej, det är klart att vi kommer ses på återträffar och sånt där, men det blir ändå inte samma sak. Både avslutningsfesten i förrgår och skolavslutningen igår var i alla fall nästintill perfekta, vilket i alla fall gör att det hela känns lite bättre. Större delen av klassen var dessutom på samma fest igårkväll, vilket verkligen var hur kul som helst, även om det hela började spåra ur lite vid ettiden, haha.


Presenter blev det också, fick en parfym, ett halsband, en bok och pengar. Och ett slutbetyg såklart. Elva MVG och sex VG blev det till slut. Nej, nu ska jag äta frukost och sätta igång med att packa lite, i övermorgon är det ju Spanien och Mallorca som gäller. Can't wait!

Jag är tillbaka

Nu har det varit tyst riktigt länge här. Det har hänt så mycket hela tiden och jag har haft massor att göra (trots att jag inte har något skolarbete alls kvar utom en liten grej till årsboken); plus att jag har känt mig totalt oinspirerad och verkligen inte haft något att skriva om. Har knappt suttit framför datorn alls på över en vecka. Men nu är jag tillbaka och har massor av idéer, så nu ska jag verkligen blogga mycket tills jag åker till Mallorca den fjortonde. Och där nere kommer jag säkert också åt en dator lite då och då, så mig kommer ni inte slippa på ett bra tag, haha!

Nu ska jag fortsätta förbereda inför avslutningsfesten imorgon (!) och städa. Det förstnämnda kul, det andra inte riktigt lika spännande...


RSS 2.0