Skärgåren - here we come!

Yes, nu åker jag ut i skärgården i några dagar igen, och den här gången följer M med. Ska bli så himla kul! Ingen aning om när jag kommer hem igen, allt beror på vädret och så, och när vi väl kommit hem så vet jag inte riktigt var vi tar vägen. Kanske bor vi hos mig (ingen hemma) eller hos henne eller så kanske vi åker någon annanstans. Kul ska det iaf bli! Take care <3

Top 5 - Bracelets

Glöm halsband, ringar och örhängen. Okej då, förträng dem inte helt, men fokusera på det som definitivt är trendigast just nu - armbanden.

Image Hosted by ImageShack.us
1: Snyggt, snyggt, snyggt från CC Skye. Skulle helst vilja ha ett i varje färg såklart, men det får vänta tills jag blir miljonär. Så länge går ett exemplar i svart och guld alldeles utmärkt.

2: Giles Deacon kan det här med armband. Skulle inte ha något som helst emot att ha det här guldiga mästerverket på handleden. Från Mulberry for Giles.

3: Behövs det här ens förklaras? Hermés armband är riktigt snygga, och det här är inget undantag. Fint i alla färger, men kanske allra coolast i orange.

4: Jättesött (och dyrt) guldarmband från Bing Bang format som en rosett med tillhörande kedja. Så fint! Skulle passa perfekt på min handled, haha. Synd på priset bara.

4: Juicy Couture Starter Bracelet är som jag skrev förut egentligen till för att har de söta berlockerna på, men jag tror att det är fint att bara använda det som det är också. Hm, börjar se en likhet mellan alla de här armbanden. En guldig sådan.

Och ja, bildkvalitén suger, men det ska ordnas så snabbt som möjligt. Trust me.

Skansen and some serious shopping

Image Hosted by ImageShack.us

I förrgår kväll kom mina sysslingar med familj (mammas kusin plus man och barn alltså) hit upp till Stockholm från Göteborg för att hälsa på i några dagar. Så, igår bar det av in till stan för some serious shopping tillsammans med min syssling S. Köpte inget själv, ska försöka spara lite pengar, men S köpte en hel del. Efter fem timmars springande i affärer plus god lunch mötte vi upp med resten (som typ gått och kollat på slottet och grejer) för att gå på Skansen i ett par timmar. Har inte varit där sen jag gick i trean (eller var det fyran?), så det var lite kul. Föll pladask för kattungarna, satt och klappade och klappade hur länge som helst, och kunde inte slita mig ifrån dem, haha. Så underbart gulliga! Just nu är mitt största begär en söt, mjuk liten kattunge som kan ligga i mitt knä och spinna. Aww. Har jag sagt att jag är en kattmänniska?

En sak som är lite sämre är att alla kollage och bilder som jag laddat upp via tinypic.us har slutat fungera och tyvärr aldrig kommer börja funka igen eftersom att sidan bara försvunnit helt plötsligt, har lyckats rädda en del som jag hade sparat i datorn, men en mängd bilder är borta föralltid. Inte kul. Skitsur.

Och ursäkta för den sugiga bildkvalitén ovan, var tvungen att förminska bilderna sjukt mycket för att de skulle få plats på anslagstavlan. Sorry! Om du klickar på länkarna i texten så kan du dock få se en del av bilderna i normal storlek och med bättre kvalité.

Back on track!

Nu är jag tillbaks igen, tills vidare åtminstone. Åker iväg igen om några dagar, men tills dess är det hemma som gäller (logiskt, eller hur? ;)) Välkomnades av en regn-, hagel och åskskur, nya numret av VR (som jag inte alls gillar nu sen Ebba slutade, låter den här prenumerationen ta slut, sen är det no more VR för mig om inte tidningen förändras radikalt. Tycker mycket bätte om Elle) samt av insikten att de cirka tjugo bilder som jag laddat upp genom Tinypic.us här på bloggen (dvs alla kollage och sådant) slutat fungera och inte längre visas eftersom att det har hänt något med sidan. Buhu! Om det inte fixar sig kan jag inte få tillbaka en del av dem, eftersom att jag raderat dem från datorn. Inte bra.

Annars har jag haft det bra därute, har varit bra väder och så, även om det varit kallt i vattnet (ingen och inget kan få i mig i sjuttongradigt vatten, eller jo, med undantag av E då.) Nästa gång vi åker ut följer M med också, och blir det så mycket roligare vill jag lova. Längtar!

Nu ska jag fortsätta med att packa upp. Och läsa slutet på Isprinsessan. Och ringa J och M. Och läsa igenom alla inlägg på alla bloggar som jag missat när jag varit borta. Roligt alltihop, förutom det där med uppackandet. Hatar att packa upp. Hm.


Skärgården!

Nu åker jag ut i Stockholms skärgård på obestämd tid, är dock borta minst en vecka och max två, det beror lite på Image Hosted by ImageShack.usvädret och vad vi känner för. Ska träffa mycket folk där ute, men bland annat faster som nyss berättade att hon är gravid. Jag ska få en sjätte kusin! Känns extra speciellt den här gången också, eftersom att jag står min faster mycket närmare än båda mina morbröder (som är pappor till resten av mina kusiner.) Så, nu säger jag hejdå med det här kollaget som jag knåpat med ett tag (och bland annat lärt mig hur man skuggar saker och gör saker genomskinliga under tiden. Det kanske märks att jag inte är sådär överdrivet bra än? ;) och så hoppas jag att ni får två lika bra veckor som jag hoppas på att få. Nu ska jag bara packa ner senaste numret av Elle i min väska (som tyvärr inte är från Fendi som den på bilden) och bär det av mot båten. Adios!

Har en ny design också som ni kanske ser, är inte helt nöjd, men ändå bättre än den gamla. Den här får duga tills jag kommer tillbaka och kan göra en ny (har redan lite nya idéer..) Vad tycker ni?

Essie & Gossip Girl

Var inne i stan igår med L, vi kollade på fotofestivalen, träffade Jack och Plogen och kollade i affärer (of course.) När vi var inne på Åhléns City hittade jag Essielacken! Lycka! Ville ha ungefär allihopa (speciellt Bachelorette Bash och Chastity) och var tvungen att lägga band på mig själv för att inte impulsköpa tio stycken. Men nu vet jag i alla fall att dem finns, och innan sommaren är slut så bara ska jag ha ett.

Image Hosted by ImageShack.us

Bilden på Essielacken är fotad av L, eftersom att jag självklart hade glömt kameran hemma. Hm.

Lånade första Gossip Girl-boken av M igår också (kände mig lite tvungen eftersom att alla tycker att den är bra), har bara två sidor kvar och jag tycker riktigt mycket om den. Faktiskt. Någon som vet var man kan köpa de andra delarna? Och i vilken ordning de kommer? Känns som om jag kommer bli lika frälst som alla andra. Om jag inte redan är det. Nu måste jag fixa iordning mig och hitta min batteriladdare (det är alltid något som är borta.) Adios.

Peter Jihde programledare för Idol!

Som jag skrev för länge sen så är det Carolina Gynning och Carina Berg som är programledare för auditionturnén, slutaudition och kvalprogrammen till Idol (den roligaste delen, hehe), men att resten av tiden kommer det vara någon annan person som leder programmet. Någon annan är den här gången Peter Jihde (och ja, det är därför han "flyttat" från SVT till TV4.) Neeej säger jag. Peter är sportjournalist, inte programledare för ett nöjesprogram. Efter att ha sett Hos Jihde övertygade han mig om att han inte kan intervjua människor. Men men, det blir nog bra med Carolina och Carina i alla fall. Man kan ju inte få allt.

Nicole gravid!?

Ja, i alla fall om man ska tro Us Weekly. Men ska man det? Tveksamt säger jag. Tror inte på det förrän hon bekräftat Image Hosted by ImageShack.usdet själv. Men visst vore det kul? Då kanske hon äntligen, äntligen kan börja gå upp lite i vikt också. Pappan till barnet (om det nu finns något sådant) är Joel Madden (okej, vem annars?) och enligt en källa så är "everyone's happy, everyone's good, everyone's getting along". Om det nu skulle vara sant så tror jag nog att hon bekräftar det själv snart, så det är bara vänta och se.. Skriver så fort jag fått reda på mer. Vad tror ni?

Dessutom ska Christina Aguilera tydligen också vara gravid. Och Julia Roberts har nyss fött ett barn. Snacka om babyboom! Om alla rykten är sanna alltså..


Nu försvinner jag..

.. Hem till M under dagen och natten. Ska bli sjukt roligt! Måste bara leta reda på mina hemnycklar innan jag går (varför lyckas jag alltid tappa bort dem vid de mest olämpliga tillfällena?) Vad ska ni hitta på för kul idag då?

Mina körsbär

Var i stan en stund mitt på dagen med E idag, och hade lovat mig själv att inte köpa något, men när jag såg fotlänken med körsbäret på var det kört. Jag älskar silver och jag älskar körsbär - vad göra annat än att köpa? När jag kom hem började jag ångra mig lite, kanske är jag inte fotlänkstypen (om det nu finns någon sådan) ändå. Men, jag kom på den geniala idén (den fjärde juli är tydligen överdrifternas dag) att ta bort körsbärsberlocken från själva kedjan och sätta den på kedjan till mitt halsband med silverhjärtat (alltså jag tar bort hjärtat och sätter dit körsbäret istället, inte båda på samma gång) och voilá - ett körsbärshalsband! Måste bara leta reda på en tång, sedan ska halsbandet skapas..

Juicy Couture Charms

Image Hosted by ImageShack.us

I'm in love. Behöver jag säga mer? Satt och kollade i lite bloggar när jag fick syn på de små ballerinaskorna - och jag föll pladask. Googlade runt lite och hittade fler och fler berlocker och ville ha allihop. De som jag visar på bilden är bara ett urval av alla som finns, det finns (mycket) mer än tre gånger så många fler. Såklart kan man ha berlockerna till vad man vill, men det är meningen att man ska sätta fast sina favoriter på ett sådant här armband eller ett sådant här halsband. Halsband kanske känns lite too much, men ett armband med några söta berlocker på.. åh. Det enda som (as usual) är fel är priset. Hallå, var tog alla mina miljarder vägen!?

Vem är äldst? - Vinnaren

Yes, så snabbt gick en vecka! Nu har tävlingen avslutats, och det är dags att berätta vem som vann. Och, personen som hade alla rätt och svarade först är Jenny! Grattis! Rätt svar är alltså:


1:
Paris är född 1981, alltså är tjugosexåringen ett år äldre än Kirsten Dunst.
2: Tjugosexåringen Rachel Bilson är faktiskt hela fem år äldre än Mischa Barton som bara är tjugoett, alltså är Rachel född 1981 och Mischa 1986.
3: Okej, här har jag klantat till det lite. Jag hade missat att både Gwyneth Paltrow och Cameron Diaz var födda samma år, 1972, så man får rätt oavsett om man svarade Cameron eller Gwyneth. Sorry!
4: Alla hade rätt på den här, Jennifer Lopez är fem år äldre än sin trettiotvååriga kollega Angelina Jolie.

Update:  Jag har gjort så många misstag när det gäller den här tävlingen, och nu uppmärksammade Jenny mig på att jag gjort ett till. Självklart var det Jenny som vann. Hon hade rätt på den första frågan (det är ju Paris som är äldst och inte Kirsten, of course, det var jag som tänkte helt fel när jag kollade vem som vann.) Så förlåt så jättemycket Jenny!

RSS 2.0