Gröna Lund

Sämsta uppdateringen den här veckan, I know. Ledsen för det, men har varit så himla trött på kvällarna att jag princip bara kommit hem och gått och lagt mig. Just nu är jag också helt otroligt trött. Igår kom M och E hit och så gjorde vi en supergod middag tillsammans (eller jag var väl mest med som underhållning på en kant, vi ville ju inte riskera att bränna ner köket...) och sen drog vi till en fest hos E:s pojkvän. Vi kom hem vid halv fyra, och skulle sen upp halv åtta för att gå på ett VIP-event på Gröna Lund som jag blivit inbjuden till av Petré Event genom mitt jobb. Gissa om vi var trötta?

Men har haft en fantastiskt rolig dag idag i alla fall, det var riktigt kändistätt (såg en massa kända skådespelare, tv-profiler, sportstjärnor och bloggare, typ Blondinbella, Kissie och Kenza) och så har vi åkt så sjuuukt många attraktioner. Och ätit en massa hamburgare, glass, sockervadd och popcorn och så, gick ju inte att låta bli riktigt när allt var gratis, haha.

Men nu mina vänner ska jag hjälpa min mama att laga middag, och sen blir det hemmaspa tror jag, känner att jag inte kommer palla nåt mer ikväll. Hoppas ni får det kul dock, ni som är ute kan ju dansa lite åt mig också! Puss och kraaam

Det funkar av någon störd anledning inte att ladda upp bilder, men det kommer...

Kommentarer
Cassandra

Okej, de där med sockervadd lät ju UNDERBART! Typ det bästa med tivoli, speciellt om man tillhör den skara som spyr av bergodalbanan, haha ;)

2010-04-24 @ 21:25:50
URL: http://unikacassandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback