Essie & Gossip Girl

Var inne i stan igår med L, vi kollade på fotofestivalen, träffade Jack och Plogen och kollade i affärer (of course.) När vi var inne på Åhléns City hittade jag Essielacken! Lycka! Ville ha ungefär allihopa (speciellt Bachelorette Bash och Chastity) och var tvungen att lägga band på mig själv för att inte impulsköpa tio stycken. Men nu vet jag i alla fall att dem finns, och innan sommaren är slut så bara ska jag ha ett.

Image Hosted by ImageShack.us

Bilden på Essielacken är fotad av L, eftersom att jag självklart hade glömt kameran hemma. Hm.

Lånade första Gossip Girl-boken av M igår också (kände mig lite tvungen eftersom att alla tycker att den är bra), har bara två sidor kvar och jag tycker riktigt mycket om den. Faktiskt. Någon som vet var man kan köpa de andra delarna? Och i vilken ordning de kommer? Känns som om jag kommer bli lika frälst som alla andra. Om jag inte redan är det. Nu måste jag fixa iordning mig och hitta min batteriladdare (det är alltid något som är borta.) Adios.

Kommentarer
Cassandra

Lycka! Jag älskar lacken. Jag hoppas på rea så man kan köpa allesammans, haha! :)
Kram

2007-07-19 @ 14:43:08
URL: http://Unikacassandra.blogg.se
Malin

Ja, eller hur, blev så glad! Haha, det hoppas jag också, typ en tjuga styck vore väl lagom? ;)

2007-07-20 @ 15:05:24
URL: http://www.mln.webblogg.se
Jenny

kolla på gossipgirl.net och klicka vidare till "about the books" där ser man allihoppa och i villken ordning de kommer dessutom. :) jag älskar GG o har läst alla ;D;D

2007-07-20 @ 18:09:20
URL: http://chocolatecherry
Malin

Det ska jag göra, tack för tipset! :) Haha, har förstått att du älskar Gossip Girl, förstår varför du gör det också också ;) De är så bra! :D Vilken bok är bäst tycker du?

2007-07-23 @ 21:33:47
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback