Studentskiva bokad!


Var som sagt och kollade på lokal till vår klasskiva tillsammans med fyra andra tjejer från klassen i eftermiddags, och det drog ut på tiden längre än vad jag trott eftersom vi skulle skriva på kontrakt och grejer. Men nu är det bokat i alla fall! Trodde knappt att något ställe skulle vara ledigt eftersom vi var så sent ute, men vi lyckades boka in oss på Lois Lounge (ligger på Grev Turegatan vid Stureplan) i början av maj, det allra sista lediga datumet! Eftersom vi bokade genom Tildas kusin som är delägare till ett av alla dessa studentskiveföretag fick vi även DJ Samvice till vår skiva, som bland annat vann Café Operas DJ Challenge förre året. Det kommer bli grymt, är så himla taggad redan nu.

Kommentarer
Lovisa

Superfin blogg ;D

2010-09-21 @ 21:05:38
URL: http://lovisalindstrom.blogg.se/
Linnea

SV: Gör så du ;) <3

2010-09-22 @ 08:26:20
URL: http://quiza.blogg.se/
caroline

cool lokal och coolt att ha skiva på vid klubb på stureplan :D avis!!

2010-09-22 @ 12:44:19
AMANDA FALK

fan vad snyggt det var där :D aaah, vi ska boka studentskivan och flaket jätte tidigt, planerar typ redan nu, hehe :)

Sv: Ja oja att det funkar, bli medlem! Jag har inte så himla mycket emr läsare än du och du såg ju att det funkar, det är bra annonser med schyssta reklamer från "kända" kedjor ;-)Det är gratis att vara med, man kan itne förlora ett öra på det!

Allting om hur du gör står om du blir medlem och loggar in. All info finns. Det är bara fråga efter samarbete med företag genom att klicka på en knapp och sne kopiera olika koder och klistra in under din design för att få annonser ;-)Ha en fantastiskt fredagkväll & grym start på helgen!

2010-09-24 @ 19:32:24
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback