Vår/Sommar 2010 - Feminint

Blöööhh, ännu en dag instängd som sjukling. Hoppas verkligen att jag är frisk imorgon, är så otroligt rastlös. Så för att underhålla mig själv under kvällen (medan alla andra är ute och har kul...) har jag satt ihop ett några små collage om vårens och sommarens tydligaste trender. Inte för att jag försöker vara någon sorts pretentiös modeexpert; men jag gillar kläder och jag gillar att pilla i Photoshop, så det kan kanske bli lite kul ändå, haha.


Det första minicollaget visar en trend som jag verkligen gillar - den feminina. Det hårda, mörka från föregående säsonger börjar försvinna, och ersätts av romantik och femininitet. Läder har bytts ut mot skira tyger, och de mörka nyanserna har fått ge plats för ljust flickiga pasteller. Superfint och härligt vårigt tycker jag, så länge man inte tar det hela för långt och kanske bryter av med något lite hårdare.

Från vänster: Klänning Acne, Klänning H&M Garden Collection, Klänning Topshop, Bild Donna Karan RTW10, Bild Laura Biagiotti RTW10, Sko Diane von Furstenberg (tan är fint till pasteller!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback