Jag gillar mönster

Image Hosted by ImageShack.us
De flesta sminkmärkens nya årstidsrelaterade kollektioner brukar dra lite åt samma håll - och våren 2008 är inget undantag. Rosa är en av de gemensamma nämnarna, precis som förra året, men det som jag finner överlägset sötast och mest intressant är de mönsterpressade rougen och ögonskuggorna som finns i de flesta märkens sortiment just nu. Blommor pryder (precis som på klädfronten) en hel del av produkterna, som i många fall nästan är för fina för att sätta borsten i. Har inte prisuppgifter till alla paletter, men jag vet så mycket som att ni får hosta upp 495:- för YSL's Palette Pop och 515:- för Diors Flower Blossom. Det är ju som man säger, smakar det så kostar det... Vilken är er favorit?

På bilden: The Body Shop Blushing Daisies, YSL Palette Pop, Dior Flower Blossom, Clarins Summer Fever Sun Palette och Chantecaille Protect Paradise Compact.


Kommentarer
amelie

väldigt fint smink, men inget använtbart precis. Chantecaille's puder var jättefint :)

2008-04-02 @ 19:10:31
URL: http://ameliehh.blogg.se
Malin

Visst är det? :) Älskar också Chantecailles! Finns i rosa med en röd och en guldig fisk också (http://www.luxist.com/2008/02/28/chantecaille-protect-paradise-compacts/) :)

2008-04-04 @ 19:09:55
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback