Dagens fundering

Den här veckan har vi någon slags jorden runt-vecka i matsalen. Igår fick vi italiensk falukorv till lunch. Så här i efterhand undrar jag - var exakt finns det italienska i pasta och falukorv?

Update: Okej, visst, pasta är italienskt, men falukorv liksom? Det är ju typ det mest svenska som finns.
Gud, man märker verkligen hur mattanterna ansträngt sig för att laga utländsk mat till oss nu när det är jorden runt-vecka och allt! Not.

Kommentarer
Joie

pasta är ju italienskt :)
men vafan, falutkorv...de har ju mycket korvar där, men alltså falukorv...

2008-03-04 @ 16:02:00
URL: http://joie.webblogg.se/
Malin

Ja, iofs, pasta är ju italienskt - men falukorv liksom. De har bara tagit de maträtterna vi brukar få, satt ett "italienskt" eller "mexikanskt" framför, och så kallar de det för jorden runt-vecka ;)

2008-03-04 @ 16:40:24
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

jag tycker alltid att det smakar lika discusting varje gång när skolan lagar sånt här "utländskt" käk. nu i veckan hade vi sånhär mexikansk gryta, och jag kan knappt äta det. känner ingen på skolan som gillar den (till och med lärarna hatar den), de enda som gillar den är mattanterna så bara därför har vi kvar den. sen blir det ju billigare för mattanterna när eleverna inte äter nå mycket, vi är budget-skola #1 :S

2008-03-05 @ 06:58:17
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Hahaha, sådär känns det som att våra mattanter också tänker ibland; typ "vi gör skitäcklig mat så ingen äter den - så sparar vi pengar!"

2008-03-18 @ 10:33:08
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback