Britney lanserar nya parfymer

Även om hennes privatliv verkar vara ett enda trassel så har hon inte legat på latsidan när det gäller sina parfymer. Två stycken nya dofter har hon lanserat den närmaste tiden; den helt nya Believe som har "top notes of guava pulp and golden tangerine; a heart of honeysuckle and linden blossom, and a drydown of patchouli aura, sensual amber and pink pralines", och dessutom en relaunch av sin populära Curious - fast den här gången i en rosa limited edition-flaska. När man köper paryfmen ingår också någon slags kod som gör att man kan vara med i tävlingar på parfymens hemsida, och bland annat tävla om iPods, Nintendo Wii's och resor till New York.
Image Hosted by ImageShack.us
Inget av det här lockar mig speciellt mycket, är inte så förtjust i kändisparfymer över huvud taget; tycker att de alla har en tendens att lukta likadant. Vad tycker ni?

Kommentarer
fanny

haha, jag är helt galen i kändisparfymer. jag har: "curious" och "midnight fantasy" från brittan, "ny chic" från M-K och ashley, "paris hilton" från paris hilton (SÅ orginellt), och så naomi campbell pafym och jessica simpson parfym, som jag inte ens kommer ihåg namnen på! :D

2008-02-02 @ 19:57:20
URL: http://fannie.blogg.se
Malin

Iofs, nu när jag tänker efter så finns det en del kändisparfymer som faktiskt luktar gott :D Tänker främst på Britneys, de andra har jag faktiskt inte luktat på (eller jo, Paris doft såklart, men har inget minne av hur den luktade) :)

2008-02-07 @ 19:56:40
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback