Varför är aldrig vädret på min sida!?!

Aj! Mina axlar mådde inte bra av att vara i solen konstant i tre timmar. Nu är de knallröda, och så har jag två vita streck på varje axel, ett efter bh:n och ett efter mitt linne. Snyggt! Inte. Imorgon har vi friidrottsdag på vår skola. Hela högstadiet traskar ner till Vallen, där det finns löpbanor, längdhoppsbana, trestegsbana och så vidare. Och sen ska man göra alla grenar, och så får man sitt resultat uppskrivet. Ett sorts praktiskt prov i gympa. Och jag hatar det! Här är schemat för imorgon:

Image Hosted by ImageShack.us

Notera de tre raderna längst ner. Hoppades in i det sista på ihållande regn (fatta, inställd friidrottsdag, inställd gympa och en och en halv timmes extra sovmorgon, kan det bli bättre?), men väderguden stod inte på min sida. Mulet och sexton grader. Faaaan! Kula är helt okej, 3-steg är helt okej, men HÖJD? Snälla! Jag kan inte hoppa höjdhopp. Bara saxa, och det kan man ju inte göra hur länge som helst! Sen 80 meter, helt okej, förutom att jag har världens fulaste uttryck i ansiktet när jag springer, sen lunch (woho), sen slungboll (snälla någon, gör mig medvetslös denna dag) och sen längd. Kan den här dagen bli något annat än dålig?

Kommentarer
Cassandra

Det verkar som att vädret är på din sida, i varje fall hemma hos mej.
Här regnar det!

2007-05-28 @ 09:36:11
URL: http://unikacassandra.blogg.se
Linda

haha, samma för mig med!
Jag är rätt ok på kula och tresteg, men höjd?!
JAG HATAR HÖJD!!! (!!) ;-

2007-05-28 @ 17:25:34
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
lizzy

haha så e det för mig också, kula och tresteg är okej men HÖJD.. haha jag typ slänger mig som värsta biffen på mage jag fattar inte ens hur man ska vända sig till rygg när man hoppar :D

2007-05-28 @ 20:01:56
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Cassandra: Vilken tur du har! Haha, trodde aldrig jag skulle säga så om regn, men ;)
Linda: Eller hur, höjd är det allra, allra värsta! Hatar verkligen höjd! Varför liksom?
Lizzy: Jag tycker bäst om längdhopp och 80 meter, men jag tycker som du, HÖJDHOPP? Är så dålig så att det finns inte. Kan inte hoppa sådär på rygg, kan bara saxa över, och det kan man ju liksom inte göra hur länge som helst ;)

2007-05-30 @ 19:39:54
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback