Sno makeupen av.. Gwen Stefani

Image Hosted by ImageShack.us


Säga vad man vill om Gwen Stefani, men bär upp röda läppar gör hon med bravur! Gwens röda läppar och platinablonda hår har blivit hennes signum, och få människor passar så bra i ett par blodröda läppar. Här visar jag dig hur du snor Gwens look:

Foundation: Diors foundation Icône är helt seriöst en av de bästa jag provat. Foundationen förvandlas till puder på huden (precis som till exempel Maybellines Dream Matte Mousse) och ger dig lika flawless skin som Gwen har. Kostar runt tvåhundra kronor.
Concealer: Diorskin Sculpt Anticeme har jag faktiskt aldrig provat, men Diors concealers i allmänhet är bra, så jag tror på den här. Den ska strama upp under ögonen, vilket får en (speciellt lite äldre människor som börjat få rynkor) att känna sig fräschare.
Läppstift: Lancômes idé att sälja läppstift med ett tillhörande Top Coat är briljant. Man får färgen, men också glansen. Precis som Gwen.
Ögonskuggor: Gwen (eller snarare hennes makeupartist) har använt flera olika skuggor till Gwens ögonlock. Själv skulle jag använda den ljusa ögonskuggan, White, i ett tunt lager ända upp till ögonbrynet. Sedan den mellanmörka nyansen Mustard över den rörliga delen av ögonlocket, och slutligen den mörkaste färgen Smog i globlinjen och längs fransraden. Alla tre skuggorna är från Make Up Store och kostar 125:- styck.
Eyeliner: Make Up Store säljer bra och hållbara flytande eyeliners med en lagom stor pensel. Gwen har använt svartaste svart. Liquid Eyeliner, 145:-.
Ögonbrynspenna: Biotherm säljer fina ögonbrynspennor. Här Design Brows.
Ögonbrynsfix: ModelCo har en dyr ögonbrynsfix som är som en gelé man applicerar på ögonbrynen, för att de ska hålla formen och inte spreta. Annars funkar det också med hårspray på en vanlig ögonbrynsborste. ModelCo Brow Control kostar 295:- på blush.se.
Mascara: För att få lika långa och svepande fransar som Gwen måste nästan vilken nordisk person som helst använda en riktigt bra, förlängande mascara. Lancômes L'Extrême förlänger och ger volym. Lancôme är ett av mina absoluta favoritmärken när det gäller mascaror, så jag tror absolut att den här är värd att testa. Kostar runt tvåhundra kronor.
Rouge: För att få den svagt bruna färgen på Gwens kinder så kan man använda Too Faced's Caribbean in a Compact solpuder i nyansen Sunny Bunny. 265:- på blush.se.

Kommentarer
Linda

Värsta sminkproffset, ju!

2007-05-04 @ 16:34:48
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Haha, något proffs vet jag inte om jag är, men tack ändå :D

2007-05-04 @ 20:20:24
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

vilken kul grej altså :) gwen är ju en hur skön person som helst också, säger som linda - du e värsta sminkproffset ju :)

2007-05-05 @ 09:48:34
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Vad kul att du tyckte det :D Eller hur, gillar också Gwen hur mycket som helst :) Tack så jättemycket, men jag säger som till Linda, något proffs tror jag inte att jag är ;)

2007-08-16 @ 08:38:46
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback