Planer för dagen

Om ungefär en timme kommer jag åka iväg och jaga skor (vita, till min skolavslutningsklänning), bikini (röd? svart? prickig?) och jacka (var är min korta, svarta trenchcoat!?) tillsammans med E och M. Efter det blir det ingen Rix FM Festival för oss, utan det blir direkt hem och så ska jag och M hitta på något annat kul istället. Och imorgon är det upp tidigt som gäller, the genrep is calling. Så ser min dag ut. Vad ska ni hitta på idag?

Tips: Blanda din foundation med ansiktskräm, ser naturligare och fräschare ut än om man bara har foundation. Också perfekt ifall foundationen är för mörk, blandar du den med kräm så blir den ljusare.Image Hosted by ImageShack.us

Kommentarer
Cassandra

Vilken mysig dag!
Själv ska jag gå på Rixfm festivalen.
kraam :D

2007-05-18 @ 14:22:39
URL: http://unikacassandra.blogg.se
Linda

Låter jätte bra!
Jag hittade inga avslutingskläder i Göteborg så det blir väl att stressa som vanligt, heh..

2007-05-19 @ 12:31:47
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
lizzy

låter kul ändå. hoppas att du hittar det du letar efter, lägg gärna ut bilder på dina inköp sen :) tack för foundationtipset, måste pröva det nån gång :)

2007-05-20 @ 09:30:56
URL: http://lizzzien.blogg.se
Joy

Jag ska köpa skor idag :) mina loafers är typ...superäckliga :/ har använt de för mycket. sen ska jag nog ta det lugnt hemma eller så, kanske ska kolla efter ett par snygga jeans :)

2007-05-20 @ 09:55:11
URL: http://kanelpinglan.blogg.se/
Malin

Cassandra: Ja :D Hoppas du får det jätteroligt där! :) Kram :D
Linda: Det tycker jag också ;D Vad synd :/ Haha, jag brukar alltid vara ute i sista minuten, men med just skolavslutningskläder är jag färdig lååångt innan de flesta ;) Hoppas du hittar något iaf! :)
Lizzy: Ja :D Det ska jag göra :) Haha, så lite, men du måste verkligen prova, tycker att det är både enklare och sminka sig och att det ser naturligare ut :) Men det är ju iofs bara vad jag tycker :)
Joy: Vad roligt! :D Synd att skor man gillar blir äckliga efter ett tag, man vill ju liksom kunna ha dem hur länge som helst. Även om det är kul med nytt ibland.. ;) Hoppas du hittar ett par snygga jeans, själv är jag inte så speciellt bra på det ;)

2007-05-20 @ 10:47:47
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback