Trasigt Tinypic?

När Tinypic inte funkar funkar inte jag heller. Eller min blogg. Eftersom att webbloggs bildhantering inte stöder filformaten som mina kollage som jag vill ladda upp är i så måste jag använda Tinypic, och nu fungerar det inte att ladda upp filer där. Suck. Nu är det väl bara att vänta till Tinypic fixar sig, eller så får jag ordna något annat sätt att ladda upp kollage. Hm.

Imorgon blir det stan med M, hoppas främst på att hitta ett knallrosa nagellack, svarta ballerinor och en snygg vårjacka. Nu ska jag fortsätta kolla på Cityakuten (och hoppas på att Tinypic funkar snart igen.)

Update: Jag har hittat en sida som laddar upp bilder på samma sätt som Tinypic, ImageShack! Och ImageShack funkar till skillnad från Tinypic.. Så, nu har alla Tinypic-beroende (till exempel jag) någon annanstans att ladda upp sina bilder under tiden Tinypic inte fungerar!

Kommentarer
mathilda

aight, det är kefft, det funkar inteeee, jag hade tänk göra om min design och allt. :/ men snart kan jag glädja mig åt; prison break <3333

2007-03-26 @ 21:42:17
URL: http://mathoe.blogg.se
Malin

Jag vet, blir så sur :( Har suttit och pillat med kollagen i evigheter, och så går det inte att publicera dem. På grund av Tinypic. Haha, jag är beroende märker jag nu. Har aldrig kollat på Prison Break faktiskt, i seriens början så tänkte jag följa det, men sen blev det att jag inte kunde kolla av olika anledningar, och då struntade jag i det helt istället :/

2007-03-26 @ 23:41:37
URL: http://www.mln.webblogg.se
mathilda

PB ÄR BEEEEEEEEEEEST SOM EN SNEEEL HEEEEST :) haha va tvungen att rimma lite (a)

2007-03-27 @ 09:21:14
URL: http://mathoe.blogg.se
Malin

Hahahaha, får väl ta och kolla på Prison Break nästa vecka då ;)

2007-03-27 @ 22:53:45
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback