Sno makeupen av.. Rachel Bilson

Image and video hosting by TinyPic
Knallrosa naglar, guldhighlighter och silverögonskuggor i all ära - men naturligt är väl ändå snyggast? Tidlöst. Rachel Bilson är en av dem som anammat den naturliga stilen, och hon bär den ofta och gärna.

Produkterna:
Primer: Smashbox Photo Finish har jag velat prova länge, och om det bara är hälften så bra som alla säger så är det perfekt att lägga under foundationen om man vill ha lika flawless skin som Rachel.
Rouge: Kommer från Make Up Store och är i färgen Sand, ser väldigt mörkbrun ut på bilden, men den är mycket finare i verkligheten.
Foundation: Biotherms Light är en mycket tunn och skir foundation som passar den naturliga looken. Har spf 15.
Svamp: Beauty Blender beskrivs som det ultimata verktyget att lägga på foundation med. Den ovala formen gör att det inte blir några skarvar eller fula streck. Låg i Oscarsgalans goodiebags och har blivit hyllad av stora tidningar som till exempel Allure.
Mascara: En ny verision av hypade Diorshow; Diorshow Black Out som lovar svarta, fylliga och långa fransar.
Läppbalsam: Läppglans blir helt enkelt för glansigt, men Rosebud Strawberry Lipbalm ger ett svagt rosa skimmer och luktar dessutom underbart. Perfekt.
Ögonbrynspenna: Brownies från Too Faced. Levereras med en borste i ena änden. Finns också i en ljusare nyans för oss blondies.
Kajalpenna: Le Crayon Yeux från Chanel. Utlovar ett perfekt, naturligt streck.
Ögonskuggor: Från i.d/Bare Escentuals. Är helt gjort på naturliga mineraler (jag trodde alla mineraler var naturliga. Hm) och är så ren så att du kan sova i den. Dock rekommenderas det inte.

Kommentarer
Linda

My goud så duktig du ee!!

2007-03-18 @ 11:09:36
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Naw, tack så jättemycket! :D Blir så himla glad :)

2007-03-18 @ 11:55:36
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback