Inköpslista

Image and video hosting by TinyPicVaknade kvart i åtta. På en lördag. Jag somnade tre. Har inte vaknat såhär tidigt på en helg på hur länge som helst (eller okej, när vill skulle åka hem från Göteborg typ klockan sju på morgonen.) Idag hade jag och mina kära små vänner planerat att ha någon sorts picknick i Drottningholmsparken, men eftersom att det tydligen skulle bli regn, blåst och kanske snö idag så hoppade vi över det. När jag vaknar är det soligt och nästan vindstilla ute. Pickninckväder, anyone? Men men, det blev stan idag istället, det är bra det också, om än inte lika mysigt som en picknick.

Dagens shoppingoutfit (med ledordet bekvämt): Halvljusa jeans, DNKY, långt vitt linne (eller okej, det blir inte så överdrivet långt eftersom att jag är typ hundra meter lång), Gina Tricot, långt guldberlockhalsband, Åhléns, guldballerinor, Din Sko.


Kommentarer
Linda

Så much nice! Önskar att jag hade mer pengar just nu, men fyller år om typ 18 dagar..

Ha en solig dag! (snö?!)

2007-03-17 @ 09:00:05
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Japp, det ska bli jättekul :D Men det är ju inte så långt kvar, jag fyller inte år förrän om drygt åtta månader ;) Hoppas att du får mycket pengar då :)

Tack, detsamma! :D (ja, alltså typ snöblandat regn. Men det är soligt här nu, så meterologerna måste sett fel)

2007-03-17 @ 09:14:20
URL: http://www.mln.webblogg.se
Linda

Vad bra! Men du, det är en aning konstigt det här.. Jag kan inte se bilder på mig längst upp på min blogg från min dator, men från en del andra kan jag det... Kan du se det och vet du vad som är fel?

2007-03-17 @ 09:32:18
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Hm, nej, jag kan inte se någonting längst upp (om du menar headern, alltså där jag har typ skor och sådant på min blogg) Konstigt :O Själv har jag förstört min kodmall helt :(

2007-03-17 @ 09:55:54
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback