Idag

Gud vad jag tjatar om våren just nu, men det är verkligen underbart väder ute! Soligt och varmt. Om den där jävla blåsten bara kunde försvinna så skulle de vara helt perfekt vårväder. Nu är det bara att vänta på att den första tussilagon dyker upp. Åh vad jag längtar. Sitter ute på altanen med min laptop, eftersom att den (altanen) ligger bakom huset så blåser det ingenting här. Helt vindstilla. Och varmt. Med iPoden på högsta volym.

Ikväll är det Men in Trees (som jag varit såå duktig på att följa. Inte.) och Top Model. Plus lite läxor of course. Och dammsugning av nätet efter låtar som jag vill ha på min iPod men inte hittar någonstans. Hm. Dessutom, ett grattis till Matilda på namnsdagen, och till E som varit modell i en reklam för Folksam! Lägger ut reklambilden här i bloggen om jag hittar den :) Antar att det kommer ta ett tag eftersom att reklamen fotograferades idag ;)
 
Glöm inte tävlingen nu bara! Har insett nu att det kanske är lite för svårt, om det är det, så säg bara till så lägger jag till lite ledtrådar i tävlingsinlägget :)

Kommentarer
mathilda

din bloggdesign var inte så pjåkig den heller. stilrent i mitt <3

2007-03-14 @ 16:41:54
URL: http://mathoe.blogg.se
Malin

Nja, tycker att min är ganska tråkig, har haft den så länge och så :) Ska göra en ny så fort jag hinner. Men tack ändå :D Älskar också stilrent :)

2007-03-14 @ 16:47:21
URL: http://www.mln.webblogg.se
Linda

Men det är vår..! ;P
Nej, ha kvar din blogg, den är ju sååå snygg!

2007-03-14 @ 18:10:25
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Haha, ja ;)
Naw, tack så jättemycket :) Får se hur jag gör, har tröttnat lite på den, och särskilt vårig/somrig är den ju inte :P (alltså, jag ska ha kvar själva bloggen, det är bara designen jag ska ändra på, fast det kanske du förstod ;))

2007-03-14 @ 18:28:30
URL: http://www.mln.webblogg.se
mathilda

vem vann tävlingen? :D jag jag jag? :DDDD

2007-03-15 @ 20:49:45
URL: http://mathoe.blogg.se
Malin

Hahaha, du får se på tisdag/onsdag, då berättar jag vem som vann. Men om du hade alla rätt så vinner du - eftersom att du var den första som var med :)

2007-03-15 @ 21:31:46
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback