En lista. Snodd of course.

Snodde den här listan från Linda. Sno den gärna av mig.

Dagens hälsosamma: Cyklade sammanlagt sex kilometer och gick en. Åt chokladboll och kakor. Inte bra. Men gott. Dagens köp: Ingenting faktiskt. Men imorgon ska jag troligen in till stan. Och köpa saker.
Dagens duktiga: Sa emot den jävla kärringen till hemkunskapslärare och ordnade upp en sak jag oroat mig för i flera månader.
Dagens temperatur: Trettiosju grader i kroppen, trettiosju grader på vattnet till pitabrödet och väldigt, väldigt varmt utomhus.
Dagens mat: Skolans Nikkalouktasoppa, tacos hemma och pitabröd med köttfärs och salsa på hemkunskapen. Dagens doft: DKNY Be Delicious!
Dagens avundsjuka: E's nya ballerinor. Och vädret i södra Europa. Ge mig!
Dagens gåva: Hömhöm..
Behöver varken vara bra eller dålig, men vilken är den absolut första som kommer upp i ditt huvudet när du hör "nutida populär låt": The Ark - The Worrying Kind. Inte bra.
Om du skulle se en serie varje dag resten av ditt liv, vilken blir det?: Gud vad svårt, skulle tröttna på vad som helst efter ett par år. Återkommer.
Justin Timberlake eller Hamburgare, vad gillar du bäst?: Skulle hellre leva utan Justin Timberlake än hamburgare. That's for sure.
När jag var liten ville jag heta: Emelie var det finaste namnet jag visste.
Ensam i Kina eller på klassresa i Sydafrika?: Klassresa i Sydafrika. Lätt! Fyfan vad kul det skulle vara.
Hur många dagar har det som mest gått utan att du ätit en enda godis? Jag fick inte äta godis förrän jag fyllde fyra, så det blir ju 365x4 dagar. Om det nu räknas.

Längtar till imorgon, är riktigt shoppingsugen :) Speciellt på skor. Letar speciellt efter ett bar bekväma (med betoning på bekväma, får gigantiska skavsår av de paren jag äger nu) svarta, söta ballerinor. Säg gärna till om du sett några :)

Kommentarer
Linda

Ska oxå shoppa imorrn (troligtvis) med ett par kompisar jag inte har träffat på så länge. Blir så himla glad av att shoppa.

2007-03-16 @ 22:16:13
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Vad kul! :) Det är så roligt att träffa kompisar man inte sett på länge. Och att shoppa såklart ;) Blir himla glad när jag hittar något som jag verkligen, verkligen tycker är snyggt, vilket tyvärr inte är allt för ofta :/

2007-03-16 @ 22:19:56
URL: http://www.mln.webblogg.se
mathilda

jag ahr också träffat gamla kompisar idag :D hah

2007-03-17 @ 18:41:08
URL: http://mathoe.blogg.se
Malin

Vad kul :D Har en del jag inte sett på evigheter och verkligen skulle behöva och vill ringa :) Hah, din kommentar kanske var menad åt Linda, men du fick ett svar från mig också ;)

2007-03-17 @ 19:52:03
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

kul lista :)

2007-03-18 @ 11:40:54
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Ja, gör den du också :D

2007-03-18 @ 11:53:53
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback