Black and White


Image and video hosting by TinyPic
Modefärger i alla ära, men om det är något som alltid funkar och känns cleant, så är det just svart och vitt. Akta dig bara för att se ut som en servitris (om det inte är det du är ute efter förstås) Här kommer några plagg och accessoarer som gärna skulle få bo hos mig om jag hade råd.

Tees: T-shirts med budskap är otroligt hypat och helt rätt just nu, so why not? House of Holland gör tees som till exempel både Hotspot och Ebba von Sydow skulle vilja ha ett exemplar av. Finns i flera färger, men här just i svartvitt, "Uhu, Gareth Pugh" och "Love me some, Lohan". De andra två t-shirtar är från Katharine E Hamnett, finns precis som House of Hollands tees i flera andra färger och med andra budskap. Här: "Bring back God" och "Choose Life"
Nagellack: Okej, det här är varken svart eller vitt, men jag ville ha med någon färg, även om det bara var ett lack. Skulle gärna vilja ha det här knallrosa från OPI.
Solglasögon: Ett par Dior Glossy har stått på min önskelista länge..
Väskor: Här är två väskor som gärna skulle få flytta in i min garderob, Marc Jacobs Stam Bag och Mulberrys Bayswater. Skulle inte vara helt fel med en Picadilly heller. Hm. The weekendbag of my dreams.
Jeans: Sass&Bide vet hur man gör jeans, här ett par svarta stuprör.
Klänning: Jättesöt sommarklänning från Temperleys vårkollektion. Skulle kanske inte burit den på samma sätt som modellen, men med ett par pumps eller bara ett par vanliga flats..
Ögonskugga: Stilrent från Make Up Store, Microshadow i färgen Pollution.

Kommentarer
Linda

Så himla fint! Jag MÅSTE verkligen få tag i en tee! Vet du nån affär som har såna?? (helst inte på internet!)

Kram

2007-03-23 @ 17:13:20
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Jag vill också ha en tee som liknar de på bilden, så himla snygga! :) Kolla inlägget ovanför det här, där tipsar jag om budgetvarianter från H&M och Topshop! :D Kram :)

2007-03-23 @ 18:52:40
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

åh vad fint, jag älskar solglasögonen :)

2007-03-23 @ 21:08:53
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Tack :) Jag också, ett par Glossy är min dröm ;)

2007-03-23 @ 23:41:18
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback