Topp 5 - Parfymer

Image and video hosting by TinyPicÄr en aning insnöad på parfymer just nu, och tycker att höjden av lycka (nåja, nästan) vore en vacker glasflaska med väldoftande innehåll. Här är mina all time favourites, placerade i en topp 5-lista. Vilka är dina favoriter?

1. Euphoria, Calvin Klein; Beskrivs som "en klassisk, elegant, exklusiv och orientalisk doft av kryddiga, förföriska blommor, exotiska frukter och fylligt gräddiga noter som ställs i kontrast till varandra". Nja, jag är kan inte direkt säga om det där stämmer eller inte, men att Euphoria luktar helt, helt underbart kan jag definitivt hålla med om. Det går inte att låta bli att älska den.
2. Be Delicious, DKNY; "En frisk och saftig doft av det amerikanska äpplet". Japp, frisk och saftig kan jag absolut hålla med om, den fräschare och friskare doft än den här succédoften får man leta efter. Min allra första doftkärlek, och den håller i sig än ;)
3. Fantasy, Britney Spears; Visst, flaskan är inte vacker, och visst, Britney Spears är inte min största förebild, men jag kan bara inte låta bli att älska Fantasy. För vem älskar inte "en magisk kärleksmix av saftig röd litchi, exotisk kiwi, jasminblad, vit chokladorkidé och sensuella tränoter." Nej, även om miss Spears tidigare dofter inte imponerat på mig, så kan jag verkligen inte låta bli att älska Fantasy.
4. Envy Me, Gucci; Beskrivs som "en sensuell och feminin doft av jasmin, rosépeppar, granatäpple, sandelträ och mysk" Envy Me luktar fräscht, men ändå fylligt och varmt, och den underbara kombinationen har jag inte lyckats hitta i någon annan doft. Så det är klart att Guccis Envy Me är med på topplistan! Doften är också vinnare av Cosmopolitan Beauty Awards 2005 i kategorin bästa doft över 350kr.
5. Flowerbomb, Viktor&Rolf; Flaskan är helt underbar, dock är doften lite lite för söt, därför hamnar den på plats nummer 5. Men den är ändå helt underbar, jag menar, vem kan undvika att älska "ett kaleidoskåp av blommor, kända och okända." Sambac Jasmine, Centifolia Ros, Cattleya Orkidé, Indisk Osmanthus, Kalabrisk Bergamot är några av de blommor som ingår i doftblandningen. Underbart! Nu kommer även en ny, intensivare version av Flowerbomb. Extreme är namnet på den modifierade doften och i den här doften har jasminen blivit mer framträdande.

Kommentarer
mimmi

najs parfymer :D

2007-02-24 @ 11:15:02
URL: http://blinkblinks.blogg.se
Malin

Mimmi: Ja, de är underbara allihop :D

2007-02-24 @ 15:51:29
URL: http://www.mln.webblogg.se
Linda

Så härligt, tror nog att jag behöver en ny parfym...

2007-02-24 @ 21:48:28
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Jenny

Älskar DKNY be delicious :) Calvin Klein parfymen luktar gott också (;

2007-02-25 @ 00:23:38
URL: http://chocolatecoveredcherry.blogg.se
lizzy

DKNY be delicious, luktar underbart :)

2007-02-25 @ 10:01:48
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Linda: Jag också, haha ;) Jag vill alltid ha nya parfymer ;)

Jenny: De är underbara båda två :D Be Delicious är mer en sommardoft medan Euphoria passar mer på vintern :)

Lizzy: Visst gör den!? :D

2007-02-25 @ 18:02:04
URL: http://www.mln.webblogg.se
2007

jag älskar Jean Paul Gaultiers parfymer och har två av de, de luktar så underbart. men, just nu är min favorit (som jag använder mest) Kenzo Amour.

2007-02-26 @ 10:30:22
URL: http://noll7.blogg.se/
Malin

2007: Amour har jag för mig luktar underbart :) Jean Paul Gaultiers var det länge sen jag luktade på, har skitdåligt "luktminne" så jag kommer inte ihåg hur de luktar riktigt :)

2007-02-26 @ 19:05:39
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback