Anna Nicole Smith

Jag tror inte att någon har missat Anna Nicole Smiths död. Jag fick reda på det i förmiddags runt elvatiden, Image and video hosting by TinyPicE berättade att hon hört det på radio. Jag trodde att hon skämtade först, men när jag såg alla löpsedlar så förstod jag att det var sant. Så otroligt fruktansvärt hemskt. Året, tre dagar efter Anna Nicoles dotter föddes, innan avled hennes son Daniel av en överdos och begravdes på Bahamas där han dog. Många tror nu att Anna Nicole också kommer begravas där, i samma grav.

Spekulationerna kring Anna Nicoles död är många, och ingen vet riktigt vad hon dog av. Många tror att hon tog en överdos och kvävdes av sina egna spyor, medan andra tror att hon dog i en mystisk sjukdom. Jag måste säga att jag tyvärr tror mer på det första. Vad som är säkert är i alla fall dödsplatsen, Hard Rock Hotel and Casino i Hollywood, Miami. Fruktansvärt är det i alla fall, inte minst för hennes familj. Skänker en extra tanke Anna Nicoles mamma som har förlorat både barn och barnbarn inom en mycket kort tid, och till hennes (Anna Nicoles) fem månader gamla dotter, Dannielynn Hope. Så ofattbart och fruktansvärt att en människa bara kan försvinna sådär. På Anna Nicoles officiella hemsida står det till exempel nu bara "Anna Nicole Smith, 1967-2007". Känns alldeles konstigt, jag såg ju henne liksom på tv för några dagar sen bara. Visst, jag kanske inte tyckte om henne speciellt mycket, men det är ändå fruktansvärt när en människa dör, oavsett under vilka förhållanden det än må vara. Egentligen är det ju inte mer hemskt med Anna Nicole Smith's död än med vilken människas som helst, men det blir ju så otroligt uppförstorat och speciellt när någon som de flesta vet vem det är bara försvinner.

Jag väljer att inte skriva så mycket mer, och att inte heller lägga ut bilder på henne som död då jag tycker att det är hemskt att överexponera någons död i bilder inför hela världen, men vill man se på bilder, filmer och/eller få reda på mer kan man gå in på aftonbladet.se eller expressen.se.

Kommentarer
2007

det är verkligen hemskt, hon kan inte haft ett särskilt bra liv :/

2007-02-10 @ 11:18:48
URL: http://noll7.blogg.se/
Malin

Jag vet, det är fruktansvärt. Hon hann inte ordna sitt liv innan hon dog, utan lämnade en dotter och en undrande värld. Och alla knarkskandaler, rättegångar och dödsfall.. näe, hon har nog inte alls haft ett lyckligt liv :/

2007-02-10 @ 11:38:40
URL: http://www.mln.webblogg.se
Linda

Nej, men stackars henne, stackars hennes familj! Vet inte vad jag kan skriva, men blev chockad när jag läste detta.

2007-02-10 @ 15:06:35
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Linda

Nej, men stackars henne, stackars hennes familj! Vet inte vad jag kan skriva, men blev chockad när jag läste detta.

2007-02-10 @ 15:07:01
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Linda: Ja, familjen är det nog mest synd om, speciellt hennes dotter som får växa upp utan mamma. Fick också en smärre chock när jag hörde det, jag såg ju liksom henne på tv för bara någon vecka sedan.

2007-02-10 @ 16:49:29
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

det är verkligen hemskt detdär. jag blev helt ba "VAAAAAAH?" när jag fick veta att hon hade dött. det känns lixom helt konstigt att hon är död nu. och hur jävla dåligt mår säkert hennes familj, släkt och vänner nu? specielt som du säger, anna nicoles mamma mår säkert jättedåligt nu. när hon har förlorat både barn och barnbarn. jah, herregud vad sorgligt allt detdär egentligen. och jag tycker synd om anna nicole, hon kan inte haft något bra liv precis..

2007-02-10 @ 23:13:23
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Lizzy: Ja, jag trodde inte heller på det först, tyckte (och tycker) att det känns skitkonstigt att hon inte finns längre. Ja, Anna Nicoles mamma kan inte må så speciellt bra just nu, Anna Nicoles dotter förstår ju liksom inget, hon är ju bara fem månader, men hennes mormor måste må skit. Tycker också synd om henne, både Anna Nicole och hennes familj.

2007-02-11 @ 10:15:50
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback