I'm frisk (och ska bli utsatt för en del tortyr i form av släktkalas)

Imorse vaknade jag (okej då, väckarklockan ringde) utan varken huvudvärk eller magont (woh!) så nu om cirka fyrtio minuter ska jag möta J uppe vid Q8, och så ska vi åka och träna. Halv tio. Ja. För tidigt. Ja. J är dessutom världens morgonmänniska, så hon är alltid huuur glad och pigg som helst när vi träffas, vilket får mig att känna mig som ett surt murmeldjur. Typ. I alla fall, efter träningen blir det snabbdusch och iordningfixning för att sen vara med och leka snäll på min kära broders släktkalas. Obligatoriska släktkalas. Jag försökte slingra mig ur det. Men det gick inte, min kära moder var stenhård, "Skulle inte du bli ledsen om han inte var med på ditt släktkalas?". Jag svarade "Nä" och gick. Suck. Kaos väntar.

Update: Det blir ingen träning för mig idag. Iaf inte med J. Hade glömt bort att hon skulle jobba idag. Fan. Jag som för en gångs skull hade lust att träna (ja, helt otroligt.) Istället blir det jogging i skogen tillsammans med min iPod. Buhu. Ville ju träffa J! Måste träffa människor efter en helt osocial och sjuk helg. Och då räknas inte släkten ;)

Kommentarer
lizzy

vad har du för stil på texten i din blogg? den är jättefin tycker jag :)

2007-04-01 @ 09:49:35
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Hm, ingen aning faktiskt, men jag kan kolla :) Eller.. var gör man det någonstans? ;) Haha, jag suger på sånt här ;) Men det var iaf texten som hörde till stilmallen "Flowers" :) Om någon vet var man kollar vilken textstil man har så säg till ;)

2007-04-01 @ 10:15:17
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

oki, tack malin jag kan kika :)

2007-04-01 @ 10:26:02
URL: http://lizzzien.blogg.se
2007

men, åh stackare. tur att du hade din ipod då! jag måste börja träna. men, har ingen aning om det finns någon frivillig som vill...hahaha usch.

2007-04-01 @ 10:54:34
URL: http://noll7.blogg.se/
Linda

Ska oxå ha släktträff idag...

2007-04-01 @ 12:09:48
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Lizzy: Gör det :D

2007: Hahaha, du får tvinga någon kompis ;) J är typ träningsbesatt, så det är hon som drar med mig på allt, typ gym, jogging och sånt ;)

Linda: Åh, vad kul :) Eller det kanske du inte tycker iofs ;)

2007-04-01 @ 18:59:02
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback