Glad Påsk!

Image Hosted by ImageShack.us
Glad Påsk!

Avslutar med en påsklista som jag snott från Mikaela, och sen bär det av till landet. Glad Påsk!

?Hur firar du påsken?
Alltid på antingen mormor och morfars eller farmor och farfars landställe. Om vi är hos mormor och morfar kommer alla kusiner dit, plus mina morbröder med fruar plus fruarnas släkt (ibland.) Om vi är hos farmor och farfar (där vi ska vara i år) kommer bara min faster och hennes kille dit, och så vi och framor och farfar såklart. Annars är det väl en traditionsenlig påsk med påskägg, påskmust och påskmat.
?Vad klarar du dig inte utan i matväg under påsken?
Hm.. påsk- och julbord är väl inte mina favoriter direkt, men påskmust och godis är ju ett måste (efter mina och J's orgier igår tänker jag aldrig mer äta godis, jag mår illa vid bara tanken) ;) Om det nu räknas som mat, haha. Och den här påsken klarar sjuka jag mig inte utan mina Alvedon heller, fast det kanske inte heller räknas som mat ;)
?Brukar du ge/få påskägg?
Haha, jag har gett till kompisar någon gång, men annars får jag bara. Hm, jag började känna mig ego och elak här helt plötsligt ;)
?Brukar du skicka påskkort?
Nope, gjorde alltid när jag var liten och delade ut till hela släkten och några till, men nu på senare tid har det varit lite dåligare med gula kort med kycklingar på.
?Vad skulle den ultimata påskpresenten till dig vara i år?
Oh my.. kan komma på så mycket jag vill ha, men en Bayswater och en weekendresa till New York skulle väl inte vara så dumt? ;) Den gula B-Bagen och Essielacket "Taxi Cab" tror jag att jag hoppar över, även om det är påsk ;)

Kommentarer
Linda

Glad påsk!

2007-04-06 @ 10:54:52
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
lizzy

Glad påsk, malin! :D

2007-04-06 @ 12:18:33
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Glad Påsk ;D

2007-04-06 @ 16:58:54
URL: http://xxmallexx.webblogg.se
Joy

Glad påsk! :)
i vilket program gör du dina kollage? :)

2007-04-07 @ 17:03:40
URL: http://noll7.blogg.se/
Malin

Linda: Tack detsamma :D

Lizzy: Aw, glad påsk på dig också :D

Malin: Detsamma! :D

Joy: Tack, glad påsk på dig med :D Det är lite olika men man kan göra förvånansvärt mycket i Paint. Hela det här kollaget har jag t.ex gjort i Paint, och många andra också :) Så man behöver inte Photoshop, även om det är det bästa :)

2007-04-09 @ 09:55:15
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

älskar verkligen dina kollage, btw :) du gör dom så snygga!

2007-04-09 @ 10:41:13
URL: http://lizzzien.blogg.se
Joy

Malin: tyvärr har jag inte paint! jag håller på att lära mig i photoshop, vilket går sisådär. är det bara olika bilder du sätter ihop eller finns själv "ramarna" i programmet?

2007-04-09 @ 11:10:32
URL: http://noll7.blogg.se/
Malin

Lizzy: Åh, tack så himla mycket :D Du anar inte hur glad jag blir :)

Joy: Konstigt, jag trodde alla datorer hade det :O Photoshop ÄR skitsvårt, kan inte så jätteöverdrivet mycket jag heller :) Oftast så är mina kollage gjorda av bilder som jag skär ut med magnetlassot (i PS alltså) och lägger över varandra :) Så svårt att förklara, fråga igen om du vill veta något mer eller inte förstår :)

2007-04-09 @ 13:27:32
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback