Existence

Jag vet att min uppdatering är världens sämsta just nu, men alla mina underbart omtänksamma lärare har lagt allt skolarbete nu i slutet av terminen, så jag är sjukt stressad. Men idag är det dock deadline för det mesta, och efter det har jag i princip bara ett prov och två inlämningar kvar; så då blir det mer blogga av kan jag lova :)

Just nu sitter jag här och är helt död i benen, har haft orienteringstest där alla kontroller var uppe på typ berg (och gissa vem som fick springa och hämta dem) och man var tvungen att klara hela långa banan på mindre än fyrtio minuter. Dessutom hade jag inte fattat var startplatsen låg, så jag fick ta världens omväg för att komma dit också. Hm. Eftermiddagen blir i alla fall roligare, ska till stan med E och köpa bikini, solglasögon och byta lite kläder och så.

Nu är det i alla fall tillbaka till skolan och musikprov som gäller. Fattar ingenting (treklanger, stamtoner och tonarter är inte riktigt min grej liksom) så det ska bli lite intressant att se hur det går, haha. Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback