Överhypat

Nu har jag tagit en mer eller mindre avsiktlig bloggpaus i en vecka; har varken haft tid eller ork att skriva. Men nu har jag börjat komma in i schemat och allt, så nu ska det förhoppningsvis bli mer tid över till bloggningen. Har saknat det!

Bilderna är tagna från Hotspot och Minimarket.se

Hur som helst, de här skorna. Alltså. Vad är det som gör de "så snygga att det gör ont" (som en viss känd modebloggare uttryckte det.) Brukar oftast fatta hyper, men den här har jag ärligt talat inget till övers för. Men men, det kanske bara är jag som är för lite modebloggare för att förstå det hela. Vad tycker ni - snyggt eller överhypat?

Kommentarer
J

om jag ska vara ärlig var de där de fulaste skorna jag sett på en vecka. om de hade vart från Din sko hade de nog inte vart lika snygga som de är nu, eftersom att de är från minimarket!

2008-08-27 @ 08:22:41
URL: http://joiesss.blogspot.com/
Cassandra

Svar: Oh ja, den passar nog verkligen :) Den är jättelång i modellen, så den är alldels knölig på magen på mig, haha :D Jag som är ca 164 lång har dragit upp den, men om jag drar ner den helt går den till knäna ungefär :) Den är från divided förresten, så du letar på rätt avdenling!



Fy så fula skor, de fulaste jag sett på länge. Snyggheten ligger i märket eller? ;)



Kram

2008-08-27 @ 10:29:07
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Engla

ja, typ BARA tio månader Haha:P

Hur har din da varit?

2008-08-27 @ 15:28:46
URL: http://justjag.blogg.se/
Engla

Skorna är helt okej förresten, men kan inte se mig själv i såna...inte just nu i alla fall;)



2008-08-27 @ 15:31:31
URL: http://justjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback