Hallå? REGN?

Vädret bestämde sig visst för att vara på min sida ändå igår, men det gjorde tyvärr inte lärarna. Det spöregnade hela förmiddagen, men de avbröt ändå inte. "Det är bara lite vatten, hehehehe!" Annars gick det väl bra igår, jag dog inte, men var inte så speciellt bra heller. Fast det hade jag ju inte väntat mig, så. Inte bäst, inte sämst.

Idag var vädret verkligen inte på min sida. Hade tänkt att ha klänning, ballerinor och bara ben på mig idag, men sorry, det ska regna hela dagen. Och typ resten av veckan också. Buhu! Vill ju ha min rosa klänning på mig nu! Måste börja rota igenom garderoben..

Igen.

Kommentarer
Linda

Hatar när det regnar när man vill göra nåt, men annars typ en söndag att lixom ha en ursäkt till att inte gå ut, och gå runt i myspys byxor hela dan, haha
Fast nu har det regnat ett tag.. :/

2007-05-29 @ 15:26:33
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Cassandra

Vad elakt! Men det var ju ändå lite tur att det gick bättre än väntat? :)

2007-05-30 @ 07:25:19
URL: http://unikacassandra.blogg.se
Malin

Linda: Ja eller hur, på söndagar när man inte orkar någonting är regn bäst! :D Tycker det är jättemysigt när man är inomhus och så, men när man har friidrottsdag?
Cassandra: Jag vet, haha, alla blev typ skitsura på gympalärarna ;) Det kändes bra, fast det gick ju liksom inte bra ;) Bara lite halvbra ;)

2007-05-30 @ 19:43:09
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback