The bootcut is back

Säg den kändis som inte hoppat på den återväxande trenden - bootcutjeansen. Och nej, nej, nej och nej, jag kommer inte sätta på mig ett par byxor med bootcut den närmsta tiden, absolut inte snyggt (men jag märker nu lättpåverkad jag är, tycker att det blir mindre och mindre fult för varje kändis som jag ser vandra omkring med den fruktade jeansmodellen) Här kommer ett fåtal av de celebriteter som valt att sätta på sig just det jag pratat om - bootcutjeans;
Image and video hosting by TinyPic
Christina Aguilera, Mischa Barton, Adriana Lima plus Izabel Goulart och Alessandra Ambrosio, Kirsten Dunst,  Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen, Ashley och Mary-Kate Olsen, Kate Moss, Nicole Richie, Nicole igen, Paris Hilton och Rachel Bilson.

(och har jag inte världens sötaste familj och vänner, fick Extra Pastilles av pappa när han kom hem, videung och världens sötaste och underbaraste kort från E, och ett anteckningsblock och en penna från min fyraåriga kompis och granne S som tack för att jag vaktade hennes hamster när hon var i Italien :) Lägger också in en bild på mitt iste som hade format sig mycket spännande. Hm.)

Kommentarer
Linda

Jag säger bara: NOOOOOO!
Har aldrig gillat det, och kmt nog aldrig heller att göra det. Hur inne det än är ;D

2007-03-15 @ 15:15:24
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Tycker som du, kommer absolut inte sätta på mig bootcut bara för att det är inne, om jag mot förmodan skulle göra det så är det för att jag tycker att det är snyggt. Men bootcuten kommer vara ute igen innan jag eventuellt lärt mig tycka om den, haha ;) Tyckte om bootcut när jag var yngre, sådär sex-sju år ;)

2007-03-15 @ 21:33:28
URL: http://www.mln.webblogg,se
Jenny

uuuuusch ja gilalr det inte :S

2007-03-15 @ 22:59:46
URL: http://chocolatecoveredcherry.blogg.se
Malin

Det gör inte jag heller, jag kör på mina stuprör, hur otrendigt det än må vara.

2007-03-16 @ 07:29:27
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

usch jag gilar inte heller bootcut, hur mode det än är kommer jag nog antagligen inte sätta på mig såna. stuprör rockar :D

2007-03-16 @ 07:58:36
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Eller hur, stuprör is the shit! ;)

2007-03-16 @ 15:47:09
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback