Nytt på H&M

Japp, H&M har en hel del intressanta samarbeten och nya kollektioner på gång just nu. Först och främst så är det såklart M by Madonna, en serie plagg och accessoarer (väskor, sjalar, skärp, skor). Även Kylie Minouge frontar en kollektion för H&M inspirerad av henne själv och Australien, H&M loves Kylie, dock har hon inte designat den kollektionen själv. Kollektionen kommer bestå av femton olika modeller på badkläder, tunikor och handdukar som Image and video hosting by TinyPicbeskrivs som "en kollektion med bohemiskt eleganta strandkläder som blandar det avkopplande, sportiga livet på stranden med en glamorös look och mycket blänkande metall" Helt rätt i tiden alltså. Dessutom går 10% av intäkterna till WaterAid! Behöver jag säga att jag är nyfiken? "H&M loves Kylie" kommer finnas i butik och på internet i mitten av maj. H&M har också en ny sminkkollektion på gång, den är jag måttligt intresserad av, djurmönstrade bodylotiontuber känns inte så spännande. Men det kan säkert bli något bra av det också. Avslutar med tre miljarder tack till webbloggs nya autosparsfunktion. Tack.

Kommentarer
2007

det ända jag är intresserad av i Madonnas kollektion är den ubersöta miniklänningen med paljetter på som tyvärr kostar 1.5000:- :/ sen kylies kollektion hoppas jag mer på!

2007-03-11 @ 16:34:04
URL: http://noll7.blogg.se/
Malin

Jag vet, paljettklänningen är riktigt söt - och riktigt dyr. Varför ska alltid allt snyggt vara dyrt!? :/ En stor del av Madonnas kollektion verkar vara anpassad för äldre kvinnor, typ lägre medelåldern. Jag skulle liksom aldrig sätta på mig en vit, dubbelknäppt kavaj tillsammans med vida, vita byxor. Kylies hoppas jag också på, är på bikinijakt just nu, men har inte hittat något än, så det ska bli spännande att se vad de hittat på :)

2007-03-11 @ 16:53:42
URL: http://www.mln.webblogg.se
Malin

Btw Joy, jag kan inte kommentera på din blogg, alla mina kommentarer bara hamnar i spamfiltret :O

2007-03-11 @ 16:59:25
URL: http://www.mln.webblogg.se
Linda

Nu blev jag intresserad! ;D

2007-03-11 @ 17:01:23
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Haha, vad bra! Hoppas att jag inte inspirerade dig till att göra av med att spendera too much bara, haha xD Längtar också till Kylie"s" (det är ju inte hon som designat den) kollektion, ska bli jättespännande :)

2007-03-11 @ 17:18:52
URL: http://www.mln.webblogg.se
Malin

Oooh, Jag är helt desperat att köpa mer smink så jag ksk åker till h&m och kikar. ;)

Kram <3

2007-03-12 @ 10:42:55
URL: http://xxmallexx.webblogg.se
Malin

Gör det :D Tycker att bronzingborsten verkar spännande, brukar nästan aldrig använda bronzingprodukter eftersom att jag är så blek, men jag antar att H&M:s inte kommer kosta mer än 50-60:-, och det kan det ju vara värt :) Sen brukar de ju inte vara super i kvalitet, men det är rätt bra det också i det här fallet, haha, så att det inte kommer för mycket färg ;)

Kram :)

2007-03-12 @ 18:52:46
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback