Göteborg

Snart bär det av till västkusten, Halland och Göteborg där jag ska spendera tre av de sista dagarna på Sportlovet. Kommer förmodligen inte få tag på någon dator under tiden som jag är där nere, men om jag skulle det så lovar jag att blogga. Annars så hör ni av mig på lördag kväll när jag kommer hem. Nu ska jag stänga av radion, för jag blir galen på jävla Sunrise Avenue's Fairytale Gone Bad som spelas 24/7. Överallt. Död åt den låten! DÖD! En riktigt plågsam en.

Min otroligt bekväma outfit; (hallå, jag ska sitta i en bil i 5 timmar)
Svart diadem, Gina Tricot
Svart t-shirt, BikBok
"Guld"halsband, Åhléns
Halvljusa jeans, DKNY
Svarta strumpor, Converse
Svart skinnväska, Åhléns

Nu ska jag bara sminka mig, fixa håret och leta rätt på min mobilladdare. Sen åker jag. Ha det så bra :)

Kommentarer
2007

hejdå! ha så kul i gbg!

2007-03-01 @ 13:47:59
URL: http://noll7.blogg.se/
Linda

Det värsta som finns är att sitta i en bil i flera timmar. Men ha det bra i Göteborg!

2007-03-02 @ 17:29:34
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
lizzy

ha det så bra :)

2007-03-03 @ 08:37:13
URL: http://lizzzien.blogg.se
amelie

åwh, jag hatar att åka bil länge :/
förresten, jag har ny blogg. bloggade på amliii.blogg.se förrut :P om du har lust att läsa nån gång elr så.

2007-03-04 @ 13:02:21
URL: http://amliii.blogg.se
Malin

2007: Tack så mycket, det ska jag :D

Linda: Jag vet, det är hemskt :/ Börjar alltid må skitilla och få ont i huvudet efter typ halva vägen :( Men, jag får stå ut i fem-sex timmar ;) Tack :)

Amelie: Jag också, så tråkigt och så blir jag som sagt alltid illamående och får huvudvärk efter ett tag. Okej, jag har verkligen lust att läsa :) Vad är adressen?

Alla: Nu är det krångel med min blogg igen, innan jag åkte så funkade det att logga in och ut på min blogg, men nu när jag kom hem och skulle logga in så stod det att jag hade fel användarnamn och lösenord, även fast jag är helt, helt bombsäker på att det är rätt. Så någon måste ha tagit sig in på min blogg, eller så är det bara något fel. Hoppas att det här fixar sig snart, men tills dess kan det ju av naturliga skäl inte bli något bloggande :'(

2007-03-04 @ 16:52:28
URL: http://www.mln.webblogg.se
Malin

Åh, förlåt, jag glömde att svara på Lizzys kommentar ;) Men tack så mycket :D

2007-03-04 @ 16:53:27
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

åh jobbigt när det krånglar på din blogg hela tiden, hoppas det fixar sig snart för jag gillar din blogg så mycket. men det har ju varit allt möjligt tjorv på blogg.se nu på den senaste tiden för de håller ju på att göra om. så du är säkert inte den enda som har fått sådär, det löser sig snart ska du se :) men är du fortfarande orolig så kan du ju skriva till de på blogg.se och berätta att det är nå tjorv med din blogg. men jag lovar, det fixar sig säkert snart :)

2007-03-05 @ 12:17:31
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Åh vad söt du är, tack :D Gillar din blogg hur mycket som helst också! :) Tycker som du att det är jättejobbigt med allt krångel, både på webblogg och på min egen blogg :/ Har mejlat supporten nu iaf, så jag får väl svar om några dagar :) Tack så jättemycket för hjälpen, det värmer verkligen :)

2007-03-06 @ 08:13:10
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback