Tipsa mig!

Jag gnällde lite allmänt över min (i mitt tycke) brist på kläder Image and video hosting by TinyPicunder middagen, och till min förvåning så sa min kära moder att hon faktiskt tänkt att ge mig pengar under sportlovet som jag skulle köpa kläder och skor för. Yay! Dock ett litet problem, jag har typ noll koll på vad som finns out there, det var så himla länge sen (när jag tänker efter) som jag var ute och kollade kläder till mig själv. Så, är det någon som har tips om snygga skor, ett snyggt klädesplagg eller vad som helst, så SKRIV! Skulle vara till skitstor hjälp :) Jag är ute efter vårkläder främst, typ tunna cardigans, blusar, linnen, klänningar, shorts, vårjackor and so on. Så, snälla snälla, tipsa om snygga kläder nu (för jag vet att ni inte har brist på sådana)

Tack :)


Kommentarer
mimmi

Den där svarta är ju som jag hade i min blogg, den MÅSTE du bara köpa, såg den i h&m affären, den är bara sååå fin alltså! det är ett MÅSTE bland dom kläder du tänkt å köpa! :)

bikbok har snygga kläder nu, och vero moda! :)

2007-02-13 @ 09:43:06
URL: http://blinkblinks.blogg.se
Malin

Mimmi: Ja, den har jag praktiskt taget redan bestämt att jag ska köpa, den är så himla himla fin :D Jag har presentkort på BikBok som jag bara använd drygt 150:- på, alltså måste jag ha runt 350:- kvar.. bra att det finns fina kläder där, måste kolla :) Vero Moda har jag inte varit inne på på evigheter, men det är väl dags nu, de har riktigt fina kläder ibland :) Tack så jättejättemycket för tipsen :D

2007-02-13 @ 11:28:47
URL: http://www.mln.webblogg.se
Linda

Ska jag tipsa om var man kan köpa det, elr bara vad för slags kläder?

2007-02-15 @ 15:16:22
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Linda: Nej, alltså vad du vill :) Om någon affär som har snygga kläder, något snyggt klädesplagg eller så :)

2007-02-15 @ 22:13:17
URL: http://www.mln.webblogg.se
2007

gud, de har otroligt söta skor på vagabond! och nilson med, H&M har fått in rätt mycket söta kläder också, zara med, vero moda och gina tricot! oh, btw jag har koftan med sidenband i rosa :D

2007-02-19 @ 20:31:23
URL: http://noll7.blogg.se/
Malin

2007: Tack så jättemycket, ska kolla på alla affärer som du tipsade om :) Zara hade jag helt glömt bort fanns, haha, men jag har för mig att de hade en del fina kläder när jag kollade (haha, typ förra hösten ;)) Har du? Aw, jag vill också ha den! Den är så himla söt :)

2007-02-19 @ 20:59:05
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback