"Men det är ju som om jag skulle åka till stadsteatern i kalsonger!"

Kom precis hem från vandringen som actually var ganska kul (lärarna blev så trötta så vi fick åka buss de Husbybadetsista två tredjedelarna av vägen, hahaha.) Sen åkte vi till Husby och badade, tyvärr blev S utslängd efter tio minuter för att hon badade i bh (hennes bikiniöverdel hade typ försvunnit) och för att hon hade för mycket smink runt ögonen som hade runnit. Så badvakterna sa att hon inte fick bada längre. Inte fick hon pengarna tillbaka heller. Så jävla taskigt!

Badvakt nummer 1: Du där, kom hit. *pekar på S*
S: Va? Jag? Okej.
Badvakt nummer 2: Alltså.. är det där en bh?
S: Jaa, min bikiniöverdel försvann.
Badvakt nummer 2: Okej, men du vet att du inte får bada i den där?
S: Nää.. varför inte?
Badvakt nummer 2: Men det är ju som om jag skulle åka till Stadsteatern i kalsonger!
S: Eh.. okej. Inte riktigt.
Badvakt nummer 2: Du får gå upp nu och inte bada mer. Gå och tvätta dig runt ögonen också, sådär kan man ju inte se ut! Du är helt svart där, vet du det?
S: Men alltså.. åhhhh.

Fy fan vad jag blev sur då alltså. Bojkotta Husby!

Kommentarer
Linda

Fy fan va taskigt! Man skräpar ju inte direkt ner poolen om man har BH!!

2007-02-12 @ 20:26:44
URL: http://xxlindaxx.webblogg.se
Malin

Eller hur! Så jävla dåligt. Dessutom såg det precis ut som en bikiniöverdel. Varför inte liksom? Tror dem att den är full av bakterier eller vad?

2007-02-12 @ 20:40:51
URL: http://www.mln.webblogg.se
lizzy

gaaah fan vad irriterande, det är väl inte deras problem om någon badar i BH heller.. ofta att hon skulle bada i en BH full med bakterier på sig, att bada i en ren BH är ju som att bada i bikini right?

2007-02-12 @ 21:27:35
URL: http://lizzzien.blogg.se
Malin

Lizzy: Ja, precis! Som om det skulle spela dem någon roll liksom? Bh och bikini är ju samma sak, förutom att de är gjorda av olika slags tyg, men som om det spelar någon roll!?

2007-02-12 @ 21:58:44
URL: http://www.mln.webblogg.se
2007

jag badade också med bh där, fast det blev bråk mellan mig min kompis och ngra killar så jag blev inte utslängd, sen det där med sminket, hänt mig med. hatar husbybadet! det står ingenstans att man inte får ha smink eller bh på sig... >

2007-02-19 @ 20:34:00
URL: http://noll7.blogg.se/
Malin

2007: Håller helt med dig, har kollat hemsidan och allting, och INGENSTANS står det att man blir utslängd om man har för mycket smink och bh på sig. Och VAD är liksom skillnaden mellan bh och bikini? Två olika sorters tyg, men vad mer? En nytvättad bh är ju knappast mer bakteriefylld än en bikini som man kan ha badat i havet med och allting. Tur att du itne blev utslängd iaf :) Men ändå, hata Husbybadet!

2007-02-19 @ 21:04:01
URL: http://www.mln.webblogg.se
Cassandra

Jävla taskigt!
Får inte hon vara svart runt ögonen om hon vill? Och bh, vad spelar dte för roll?
Pundhuvuden. Där vill man ju inte bada!
Ett dåligt rykte sprider sej fortare än ett bra!

2007-02-22 @ 19:42:20
URL: http://unikacassandra.blogg.se
Malin

Cassandra: Ja, eller hur, vad spelar det för roll? De hade inte ens vettiga skäl! När hon frågade varför hon inte fick ha bh så sa badvaken bara "men hörru, det är ju som om jag skulle åka till Stadsteatern i kalsonger" och om det där med sminket så sa de bara att det så oacceptabelt ut. Så sant, ett dåligt rykte sprider sig fortare än ett bra. Det är många som vet om det här nu ;)

2007-02-22 @ 19:53:55
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback