Shoemaniac

Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera, men det har varit lite krångel med skolan och så. Men det håller förhoppningsvis på att ordna till sig nu; ska berätta mer när jag är säker på vad som kommer hända. 

Image Hosted by ImageShack.us
Bilden är hur dålig som helst, men jag hade ungefär fem sekunder på mig att ta den innan kamerabatteriet dog. Kommer bättre bild.

Idag har jag i alla fall shoppat ett par grå lackklackar på H&M. Fanns såklart inte min storlek, men jag tänkte optimistiskt och köpte ändå ett par i storlek 40 (jag har 39 i vanliga fall) i förhoppningen om att jag kunde stoppa bomull i tårna och ha dem imorgon ändå. Det gick inte. Så nu måste jag in och lämna tillbaka, och har således inget att ha på mig imorgon. Men det fixar sig.
Nej, nu är det tillbaka till samhällskunskapsplugget som gäller. Önskar att jag kunde plugga mer som Sigrid (länk) och mindre om västerländska stasorgan vid såna här tillfällen... Night! ♥

Kommentarer
Cassandra

Svar: tack å ahns vägnar :D Åh, den som ändå vore så duktig och pluggade.. haha!



Sjukt fina skor, men ack det där med storleken! Hojtar till om jag ser några i 39 :)



Kram

2008-09-17 @ 08:48:54
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Malin

Sv: Haha tack men de ser ut som att jag petar i näsan, eller är påväg att göra det iaf. Haha så jag tycker den är konstig. :)

2008-09-17 @ 17:10:35
URL: http://growupkid.devote.se
Hanna

Snygga skor!:)

2008-09-17 @ 19:21:11
URL: http://fjorton2.blogg.se/
Malin

Cassandra: Tack så jättemycket :) Ja, det är jättetrist, hoppas verkligen jag hittar ett par! Det skulle vara hur gulligt som helst, TACK :D Kram!



Malin: Nää, det tycker jag inte alls :) Men man tycker ju ofta att man själv blir konstig på bild, iaf jag, haha ;)



Hanna: Tack så jättemycket :)

2008-10-18 @ 18:34:31
URL: http://mln.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback