Shoeshopping

Image Hosted by ImageShack.us

Har haft fullt upp de senaste dagarna, mestadels med dans. Har ju uppvisningar på fredag och lördag, så det är träna träna träna som gäller nu. Hann dock klämma in lite shopping med M i söndags. Köpte två jätteenkla tees; en blå från H&M med puffärm och lite rynk, och en vit från Gina Tricot; och så blev det ett blommigt linne och ett par skor till avslutningsfesten också. Är osäker på om jag ska behålla skorna dock. De känns lite för uppklädda och bröllopsaktiga, plus att jag inte riktigt gillar dem till hundra procent heller. Supersköna att gå i är de i alla fall, trots åtta centimeters klack. Inte så vansinnigt högt i och för sig, men det gör mig 183 centimeter lång, vilket nog får räcka, haha. Men behålla eller inte, det är frågan...

Kommentarer
Clara

ååå, va fina skor!;) riktigt söta;)

2008-05-20 @ 07:42:36
URL: http://strawberrytree.blogg.se/
Cassandra

Svar: Åh, tack så mycket :D Tycker du ska lämna tillbaka skorna ifall du är mer osäker än säker, men de är så himal fina. Har klämmt på dom en miljard gånger, men jag kan inte gå i klackar, haha.



Kram

2008-05-20 @ 17:15:28
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Engla

Vilka fina skor! Har provat dom hur många gånger som helst och vill själv ha dom. Men om du är osäker tycker jag att du ska lämna tillbaks dom.



Kram

2008-05-21 @ 13:45:29
URL: http://justjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback