Dum, dummare, dummast

Ibland blir jag så trött på mig själv. Hade suttit och fixat med en ny design till bloggen större delen av dagen, och precis när jag var klar råkade jag radera hela headern. Så nu har jag en headerlös blogg tills jag hinner göra en ny. Kul. Är inte riktigt klar med allt annat heller, men det får dyka upp eftersom. Orkade verkligen inte ha kvar den gamla svarta designen en sekund till. Nu ska jag ta en paus från allt det här, men jag ska förhoppningsvis ha fått det mesta klart tills ikväll.

Update 00:58: Nä, nu har jag suttit och fixat med det här ett bra tag till (dock inte sedan jag skrev inlägget, haha), och headern vill helt klart inte samma sak som jag vill. Får fortsätta imorgon och se om det blir bättre, för just nu blir verkligen allting bara fel. Godnatt!

Kommentarer
Sheung-Wai

Aa, jag tycker också att Ben&Jerry's kostar för mycket. Synd att du raderrade den.

2008-07-14 @ 19:15:12
URL: http://sheungbie.blogg.se/
Cassandra

Usch, låter inge vidare :( Dock ser den förjävla snygg ut redan nu, jättestilren och dann. Vill också ha ny design, men är verkligen sämst på att fixa.. Vad har du för program? :)

2008-07-14 @ 20:21:14
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Vanessa

jo knapparna längst upp :(

2008-07-16 @ 11:33:20
URL: http://vanessass.blogg.se/
Malin

Sheung-Wai: Fast det kanske är lika bra egentligen, annars hade jag nog ätit alldeles för mycket ;) Ja, jobbigt att göra om allt :/



Cassandra: Nä, blir så arg på mig själv som glömde att spara. Och nu när jag gjort om allt så funkar det inte att sätta dit den :(

Åh, tack söta! :D Nä, du har ju gjort jättesnygga headers :) Men om du behöver hjälp hjälper jag dig jättegärna :) Jag har använt Photoshop CS3 till headern, men resten är bara ändringar i kod- och stilmallarna :)

2008-07-16 @ 11:36:23
URL: http://mln.webblogg.se/
Malin

Vanessa: Vad synd! Vill verkligen ha den, men om knapparna trillar av så vet jag inte...

2008-07-16 @ 12:54:50
URL: http://mln.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback