Jamie Lynn ger bort sitt barn

Är det här sant? Seriöst? Om man är gravid och bestämmer sig för att behålla sitt barn så får man väl ändå ta Image Hosted by ImageShack.ushand om det, och inte låta sin mamma uppfostra det. Hade hon tänkt att ta tillbaka barnet sen när hon festat klart och växt upp lite eller vad? Ska det få bo hos sin mormor i resten av sitt liv? Eller hade hon bara tänkt låta Lynne ta huvudansvaret för barnet, och sen själv åka och hälsa på det varje söndag? Okej, jag kan förstå att det kan vara svårt att få barn när man är sexton år, och att man kan behöva hjälp från sina föräldrar, men att bara lämna bort det för att kunna fortsätta festa och jobba...? Och dessutom är kanske inte Lynne den bästa för jobbet, hon verkar ju i likhet med Dina Lohan vara i det närmaste besatt av att få sig själv och sina barn att synas i media... Nej, det hela låter ju onekligen helt sjukt. Vad tycker ni? Gör hon rätt i att låta sin mamma uppfostra det? Tror ni att det är sant eller bara något påhittat eller överdrivet för att skapa rubriker?

Kommentarer
J

det låter ju helt sjukt, men man kan ju hoppas på att det bara är ett rykte!!

2008-01-25 @ 23:58:22
URL: http://metrobloggen.se/memorial
fanny

stackars jamie lynn. hon måste verkligen vara förvirrad. och sen så STACKARS BARN! :/

2008-01-26 @ 11:47:23
URL: http://fannie.blogg.se
Cassie

låter väl lite sjukt om hon tänker jobba o festa istället. men å andra sidan kan det ju vara för att hon inte känner sig mogen att ha hela ansvaret för ungen? jag skulle jue inte direkt kunna ta hand om en unge när jag är super ung.... kraam

2008-01-27 @ 12:24:03
URL: http://cazzie.webblogg.se
Malin

J: Verkligen, hoppas, främst för barnets skull, att det är lögn!

Fanny: Håller med, tycker verkligen synd om båda två :/

Cassie: Nej, det är klart att det är svårt att få och ta hand om ett barn när man är sexton, men hon kan ju (förhoppningsvis) få hjälp både från sin mamma och sin pojkvän. Hjälp har jag absolut ingenting emot att man får, tycker bara att det låter sjukt att lämna bort barnet bara sådär. Kram!

2008-02-02 @ 12:12:37
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback