En pojke!


Image Hosted by ImageShack.us
Och så blev jag kusin för sjätte gången... Ja, rubriken säger väl allt - det blev en pojke! Grattis, grattis, grattis - är så himla glad för min fasters skull. Måste åka och hälsa på så fort som möjligt - vill ju se min kusin. Som jag är sexton år äldre än. När han är tio är jag tjugosex. Fatta, nästan medelålders ju ;)

Det var väl allt jag hade att säga just nu. Är hur förkyld som helst, och har bara suttit inne hela dagen med Sovjets efterkrigshistoria och någon nutidshistorisk analytisk uppsats (varför, varför, varför ger lärarnan en sånt här över lovet!?! Tror de att man behöver lite att fylla ut tiden med, eller vad?), så det händer inte så mycket spännande här. Nej, nu ska jag försöka få färdigt lite mer, läsa lite bloggar, kanske fixa naglarna och sen gå och lägga mig, måste verkligen försöka ställa om mig till gå-upp-klockan-sju-tid. Godnatt! ♥

Kommentarer
J

Åh grattis!! vad kul att du har så många kusiner, jag har bara en halvkusin. haha.

och lycka till med analysen! lite elakt av läraren att ge den över lovet! :(

2008-01-06 @ 11:41:47
URL: http://metrobloggen.se/memorial
Cassandra

Åh, grattis!!!! :D Jag har bara fyra kusiner, och alla är nästan lika gamla som mig, haha :P
Lycka till med analysen, jag måste också plugga idag!

2008-01-06 @ 15:42:32
URL: http://Unikacassandra.blogg.se
Malin

Tack! :D Ja, det är kul, fast alla är yngre än mig (min äldsta är tolv), så det blir ju inte så att vi umgås så speciellt mycket direkt :) Tack, det lär behövas ;) Tycker också det, är det lov så ska man fan få ha lov också!

Cassandra: Tack!! :D Vad kul med jämngamla kusiner, själv har jag ju som sagt bara yngre :/ Tack, och jag säger det igen, det lär behövas, haha ;) Hoppas att plugget går bra för dig också! :)

2008-01-13 @ 11:23:54
URL: http://www.mln.webblogg.se
Vickis

Vad kul med en bebis :)

2008-01-19 @ 17:41:54
URL: http://hhansson.blogg.se
Malin

Ja, det är verkligen jättekul! :D

2008-01-19 @ 18:21:17
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback