Det snöar!

Vaknade vid elva idag, drog upp rullgardinen, och blev helt stum! Under natten har det snöat inte mindre än tolv centimeter. Och det vräker fortfarande ner. Rätt förvånande om man tänker på att det inte var minsta lilla snöflinga på marken igår. Men det är bara kul, jag gillar snö - allt blir så mycket ljusare och vintrigare ute när det ligger mycket snö på marken. Känns inte lika deprimerande grådaskigt liksom. Har det snöat hos er inatt?


Kommentarer
lizzy

jadu, jag vet inte varför mitt bloggande försvann riktigt.. tog en bloggpaus och sen efter den kände jag riktigt "yes nu ska jag börja blogga igen", men bara efter några inlägg kände jag "nä hoj jag orkar verkligen inte".. sen har jag haft det ganska jobbigt nu den här vintern så har varken haft ork eller lust att blogga. men jag lovar. om jag börjar blogga igen så meddelar jag dig direkt :) hoppas du finns kvar senare även fast det kanske dröjer ett tag innan jag börjar blogga igen. men även fast jag inte bloggar mer så ska jag försöka kika in i din blogg lite då och då :)

förästen, angående snön.. javisst snön är väl mysig just när den har kommit.. men nu har vi haft snö i flera månader, och det inte lite heller - ca. en meter. men men, det är bara och gilla läget ;)

2008-01-03 @ 12:34:48
URL: http://lizzzien.blogg.se
J

här är det snö, men inte spec mycket. fast halt är det, ramlade pladask på rumpan igår när jag skulle gå hemmifrån hahaha, som tur var såg ingen!

2008-01-05 @ 10:51:54
URL: http://metrobloggen.se/memorial
Malin

Lizzy: Gör det, vill verkligen veta om du börjar igen :) Men jag förstår om du inte orkar, har varit lite sådär med mitt eget bloggande på senaste tiden också. Men jag finns nog kvar senare, kommer nog inte kunna lyckas sluta bara sådär, skulle få lite abstinens, haha. Hoppas att du börjar snart igen iaf, och om du inte gör det, att du kikar in här ibland, så att vi inte börjar sakna dig allt för mycket :)

Haha, ja, så är det väl när man bor i Norrland. Skulle nog också tröttna på snön om jag bodde däruppe :P Men här nere är det en smärre sensation om det snöar, har ju varit en helt gröngrå jul och vinter hittills. Och jag skulle gissa på att den här snön inte ligger länge, den har redan börjat smälta ;)

J: Hahaha, har hänt mig också, fast som tur var såg ingen det heller ;)

2008-01-05 @ 11:13:03
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback