Jag blir arg

Jag fattar inte, jag, som aldrig (vi pratar knappt en gång om året) brukar bli sjuk får bara förkylning på förkylning nu för tiden. Inte kul. Började få ont i halsen och bli täppt i näsan i början på veckan, och efter det har det bara blivit värre. Men smart som jag är så har jag ändå fortsatt att gå till skolan, så nu är jag i princip helt däckad och orkar inte göra mycket annat än att... göra ingenting. Är så himla uttråkad, vill ju göra någonting.

Får väl sitta här och fundera på vilka gymnasier jag kan välja istället. Sista valdagen blev ju framflyttad till måndag på grund av att gymnasieintagning.se varit överjävligt segt, och jag känner att jag kanske borde ha fler val än tre. Speciellt när jag inte är hundra procent säker på att jag kommer in på mitt tredjehandsval. Tips på bra gymnasium såhär i sista sekunden? Anyone?

Kommentarer
Cassandra

Stackare, jag tillhör själv dom som ALDRIG blir sjuk, och såklart åkte jag på världens förkylning (i höstas dock) då jag tappade rösten helt, haha. Men med varmt vatten med smält halstablett i försvanna det snabbt :D

Lycka till med gymnasievalet, vilken linje hade du tänkt välja? :)

2008-02-16 @ 19:47:26
URL: http://Unikacassandra.blogg.se
Malin

Så himla jobbigt att bli förkyld, tycker verkligen synd om dem som är sjuka ofta :/ Smart idé det där med smält halstablett, måste prova! Ska dricka C-vitamin också och se om det hjälper ;)

Tack, det lär behövas ;) Ska nog välja samsam (samhällsprogrammet, samhällsvetenskaplig inriktning.)Är inte tillräckligt bra på matte för att klara matte D som man måste läsa på natur, men om jag går samsam kommer jag ändå in på 80% av alla högskoleutbildningar :) Bra för mig eftersom att jag verkligen inte har en aning om vad jag vill jobba med :O

2008-02-16 @ 19:55:02
URL: http://www.mln.webblogg.se
Joie

aw, jobbigt! krya på dig!

jag har gjort en lista på hela tio olika linjer...iofs så har jag valt jensen 3 ggr...haha känner att jag verkligen vill gå där och hoppas på att komma in!
men, samsam som du vill gå finns ju i princip på ALLA skolor känns det som. de "bästa" skolorna är ju typ viktor rydberg, värmdö gymnasium har jag hört ska vara bra, södra latin ofcourse och alla kända innerstadsskolor.
men, du kan ju lägga till fler skolor vid omvalet! gå på flera öppet hus och tänkt till ordentligt? :)

2008-02-17 @ 10:46:58
URL: http://joie.webblogg.se/
Malin

Tack! :)

Oj, tio!
Nästan i klass med en tjej i min klass, hon hade typ valt fjorton eller något, haha. Jag vet, det är bra att det finns på så många skolor, så att man har mycket att välja på, men samtidigt är det svårt att ha så många valmöjligheter. Tror att det blir som du säger, jag väljer mina tre nu, och sen går jag på fler öppna hus och lägger till fler skolor vid omvalet :) Tack för tipsen på skolor förresten, Värmdö Gymnasium visste jag inte något om faktiskt, bara hört namnet. Värt att kolla iaf :)

2008-02-18 @ 20:35:59
URL: http://www.mln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback